Prodej bytu 3+kk, Kolín - Kolín II, Krčínova, 49 m2

Krčínova, Kolín II

3 904 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 18 605 Kč /za měsíc

(cena včetně provize a právního servisu)

Prověřené firmy v Kolíně

Úklidové služby

Informace k bytu

prodej bytu č.3, o dispozici 3+KK a celkové podlahové ploše 48,8 m² v osobním vlastnictví, nacházejícího se ve 1. patře/přízemí/ cihlového domu.

V domě proběhla v roce 2023 celková rekonstrukce, jak domu, tak bytů.

Byt se skládá z obývacího pokoje s kuchyňským koutem 21,86 m², pokoj 9,70 m², ložnice 9,54 m², koupelny 3,68 m² a zádvěří 2,33 m².

Byt je ve stavu po kompletní rekonstrukci: zpevněné podlahy, nová elektřina v mědi, kvalitní designové ledky, plastová tří komorová okna, nové obložky a dveře, na podlahách laminátová plovoucí podlaha, v koupelně velkoformátová designová dlažba, v koupelně sprchový kout se zástěnou a kvalitní baterie.

V bytě není kuchyň, je tam jen příprava na kuchyň, nová kuchyň je v režii nového majitele.

Vzhledem k tomu, že dům je po kompletní rekonstrukci, poplatky v bytě budou minimální, zatím nejsou stanovené SVJ vzniklo nedávno.

K bytu náleží 1 sklepní kóje 3 m².

Celý dům po kompletní nákládní rekonstrukci v roce 2023: dělala se nová fasáda, rekonstrukce interiéru a exteriéru domu, vše je nové včetně stoupaček, elektrických rozvodů.

Orientace oken, obývací pokoj a kuchyň na JZ, ložnice do tichého vnitrobloku JV.

Vzhledem k tomu, že dům se nachází v samém centru Kolína je to výborná investice. V okolí domu je veškerá občanská vybavenost, školky, školy, obchody, centrum 2 minuty pěšky. Nemovitost je možné financovat hypotékou, kterou Vám rádi zařídíme, doporučuji prohlídku. Ev. číslo: 30763.

Parametry bytu

Cena
3 904 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena včetně provize a právního servisu
Aktualizováno
8. 3. 2024
Adresa
Krčínova, Kolín II
ID
30763
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
49 m2
Patro
1. z 4
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
49 m2
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná
Ukazatel energetické náročnosti
213 kWh/m2 za rok
Topení
Ústřední dálkové
Sklep

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 28 lidí

Prodejce

Peter Rod

Peter Rod

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Kolíně?

Podobné nemovitosti