Myjem banner

Prodej bytu 4+kk, Jablonec nad Nisou, Pod Skalkou, 117 m2

Pod Skalkou, Jablonec nad Nisou

Rezervováno
5 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 28 118 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Jablonci nad Nisou

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k bytu

Na prodej nabízíme prostorný byt 4+kk v osobním vlastnictví v Jablonci nad Nisou v ulici Pod Skalkou. Celková výměra bytu činí 117 m2 a nachází se ve druhém nadzemním podlaží.
Tento byt byl nedávno kompletně a nákladně zrekonstruovaný, takže nabízí svým budoucím majitelům moderní a komfortní bydlení. Dům je zateplený a také po rekonstrukci. Vnitřní prostory disponují vinylovými podlahami a velkoformátovou dlažbou v kuchyni a koupelně. Kuchyně je již kompletně zařízená a vybavená vestavěnými spotřebiči.
Byt se skládá z prostorných neprůchozích pokojů, z nichž dva mají vlastní šatnu, což poskytuje dostatek úložného prostoru. Okna jsou plastová a některá z nich jsou vybavena venkovními roletami, které vám poskytnou dostatek soukromí. Byt má balkón, který je možný rozšířit o terasu s výměrou 18 m2. Projektová dokumentace a statický posudek k tomuto záměru záměru je součástí prodeje. V obývacím pokoji je mořnost napojení krbových kamen.
Koupelna je vybavena vanou. Vytápění a ohřev teplé vody je zajištěn centrálním systémem, který využívá plynovou kotelnu v domě.
K bytu také náleží komora na mezipatře a část kůlny na zahradě. Zahrada je společná pro všech šest vlastníků bytů v domě.
Parkování je možné přímo u domu na veřejných komunikacích. Okolí bytu je klidné a nabízí výbornou občanskou vybavenost, včetně veškeré potřebné infrastruktury.
Neváhejte a přijďte si prohlédnout tento skvělý byt. Může se stát vaším novým domovem plným pohodlí a moderního vybavení.

Parametry bytu

Stav
Rezervováno
Cena
5 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 11. 2023
Adresa
Pod Skalkou, Jablonec nad Nisou
ID
2023018
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
117 m2
Patro
2. z 3
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Telekomunikace
Internet, Kabelové rozvody
Voda
Dálkový vodovod
Výtah
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 40 lidí

Prodejce

Martin Procházka

Martin Procházka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk v Jablonci nad Nisou?

Podobné nemovitosti