Prodej ubytování, Strachotín, Sklepní, 371 m2

Sklepní, Strachotín

19 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 94 838 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Strachotíně

Informace k nemovitosti

Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej novostavby rodinného penzionu (lze případně využít jak k rodinnému bydlení, tak i jako bytový dům), nacházející se ve Sklepní ulici v obci Strachotín. Jedná se o novostavbu, která byla vystavěna nad původním vinným sklepem a je již zkolaudována. V přízemí objektu je původní vinný sklep, zázemí pro stravování, společenská hobby místnost vhodná pro degustaci vína, pivní výčep a vybavená kuchyň pro přípravu občerstvení pro hosty, WC. V druhé části přízemí objektu je byt pro správce ( majitele) o dispozici 3+kk a výměře 86 m². Z bytu je východ na soukromou terasu s výhledem na vlastní pozemek. Ubytování pro hosty je v patře budovy se samostatným vchodem. Jedná se o čtyři samostatné, kompletně vybavené apartmány, každý o dispozici 44.5 m². Jako zázemí pro hosty je součástí rozlehlá terasa situována do Sklepní ulice s výhledem na hladinu Strachotínského rybníka a v dáli Pálavského jezera. Penzion byl dostavěn v roce 2017 a v provozu je tři turistické sezóny.
Objekt penzionu je zděná stavba s prefabrikátovými betonovými nosnými prvky, dřevěným krovem a betonovou střešní krytinou, plastovými okny. Celá budova je zateplena. Voda do objektu zavedena z obecního vodovodu, splašková voda svedena do obecní kanalizace. Vytápění v bytě pro správce řešeno elektrickým kotlem s rozvodem do radiátorů, v každém z apartmánů vlastní bojler na ohřev vody, v případě potřeby vytápění apartmánů jsou k dispozici mobilní přímotopy. Penzion se prodává plně vybavený, vč. veškerého zařízení, vhodný k okamžitému provozování.

Parkování pro 5-7 osobních vozidel na vlastním pozemku. Dále na pozemku samostatná zděná garáž, sloužící jako sklad či kolárna pro hosty.

Obec Strachotín se nachází v samém srdci Pálavy, veškerá občanská vybavenost v Hustopečích, které jsou vzdáleny 9 km. Jedná se o velice frekventované místo přímo na cyklostezce Pálavských jezer vhodné pro široké využití podnikatelských aktivit. Doporučuji prohlídku této nemovitosti. Ev. číslo: 643333.

Parametry nemovitosti

Cena
19 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
4. 4. 2024
Adresa
Sklepní, Strachotín
ID
643947
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
371 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Plocha budovy
286 m2
Plocha nemovitosti
783 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
81 kWh/m2 za rok
Topení
Lokální elektrické
Garáž
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Stanislav Švábenický

Stanislav Švábenický

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování v Strachotíně?

Podobné nemovitosti