Prodej kanceláře, Prostějov, Kojetínská, 1280 m2

Kojetínská, Prostějov

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena u makléře)

Prověřené firmy v Prostějově

Informace k nemovitosti

Ve výhradním zastoupení si Vám dovoluji nabídnout výborně umístěný areál k administrativnímu či obchodnímu využití na Kojetínské ulici v Prostějově.
Hlavní součástí je třípodlažní administrativní budova ve velmi dobrém stavu s užitnou plochou 720 m2. Jednotlivá podlaží lze od sebe provozně oddělit a využívat tak část budovy pro vlastní účely a část budovy na pronájem. Velkou výhodou je prostorné parkoviště s 33 parkovacími místy s možností dalšího rozšíření. Budova je vytápěná pomocí etážových plynových kotlů, klimatizovaná, s bohatě dimenzovanou vnitřní infrastrukturou elektrických a datových rozvodů, jedná se o bývalé sídlo IT společnosti. Průkaz energetické náročnosti se zpracovává, prozatím uvádíme třídu G. Užijte si naší virtuální prohlídku.
Součástí areálu je i rozestavěná dvoupodlažní budova o zastavěné ploše 352m2 a odhadované užitné ploše 560 m2. Budovu je možné navýšit o další podlaží. Podle platného územního plánu se celý areál nachází v ploše smíšené výrobní s hlavním využitím pro stavby se nerušivou výrobou či službami, sklady, administrativu a technologická centra, přípustné jsou stavby pro vzdělávání, ubytování apod.
Areál je velmi dobře dopravně situován, nájezd na dálnici je v řádu stovek metrů. Celá rozloha areálu včetně zastavěných parcel činí 2.816 m2. Je možné jednat o koupi pouze části areálu. Více informací u makléře, volejte kdykoliv.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena u makléře
Aktualizováno
28. 3. 2024
Adresa
Kojetínská, Prostějov
ID
223-NP02187
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
1280 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Rušná část obce
Plocha budovy
640 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RE/MAX Via

RE/MAX Via

Potoky 552, 760 01, Zlín

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Ing. Radim Burda

Ing. Radim Burda

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje kanceláří v Prostějově?

Podobné nemovitosti