Prodej pozemku pro bydlení, Veltrusy, 740 m2

Veltrusy

6 900 Kč /za metr čtvereční HYPOTÉKA od 33 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Veltrusech

Finance a pojištění

Finance a pojištění

EUFINANCE, s.r.o.

​Již od roku 2004 svým klientům poskytuji komplexní realitní + pojišťovací + finanční služby, tj. zprostředkování hypotečních a jiných úvěrů u bankovních i nebankovních institucí, stavebních spořitelen a pojišťoven působících na českém trhu. Klient tak veškeré informace získá již při první schůzce a ušetří spoustu času, aniž by si vše zjišťoval sám.​

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Úklidové služby

Informace k pozemku

Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej 4 stavebních pozemků v lokalitě, kterou si zamilujete. Pokud si přejete bydlet s dobrou dostupností do Prahy a přitom být blízko k přírodě, pak je tento projekt právě pro Vás. Jedná se o stavební pozemky 143/83 o výměře 1201 m², 143/85 o výměře 745 m², 143/87 o výměře 849 m² a 143/88 o výměře 847 m².
V ceně pozemků je zahrnuto kompletní vybudování inženýrských sítí z nichž bude k dispozici - vodovod, kanalizace, elektřina, plyn a veřejná komunikace s osvětlením. Stavební pozemky jsou rovinatý a slunný, prostě ideální pro výstavbu rodinných domů.
Město Veltrusy má velmi dobrou občanskou vybavenost: k dispozici je široká nabídka služeb. Nachází se zde mateřská i základní škola, místní knihovna, lékaři, pošta, lékárna, rodinné centrum, několik obchodů a restaurací. Dále pod městem funguje např. městská policie, sběrné místo atd.
Veltrusy jsou krásné město se svou historií, zámeckým parkem, zámkem a dančí oborou. V okolí jsou také cyklotrasy a turistické cesty.
Rádi a zdarma Vám zajistíme výhodný hypoteční úvěr. Pro více informací kontaktujte makléře.
V případě více vážných zájemců o tuto nemovitost může dojít k jednání o ceně. Ev. číslo: 643045.

Parametry pozemku

Cena
6 900 Kč /za metr čtvereční Spočítat hypotéku
Aktualizováno
21. 3. 2024
Adresa
Veltrusy
ID
643659
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
740 m2
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Voda
Dálkový vodovod

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Jana Humlová, DiS.

Jana Humlová, DiS.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Veltrusech?

Podobné nemovitosti