Prodej rodinného domu, Mělník, Svatováclavská, 193 m2

Svatováclavská, Mělník

9 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 45 274 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Mělníku

Úklidové služby

Informace k domu

exkluzivně prodej kulturní památky přímo v srdci Mělníku. Jedná se o jedinečnou příležitost, jelikož k podobným prodejům v centru města, dochází opravdu velmi zřídka. Reprezentativní nemovitost má širokou škálu využití, třeba jako soukromá rezidence, komerční nemovitost s ubytovacími kapacitami např. pro pořádání eventů, zdravotnické zařízení, sídlo firmy apod. Dům stojí přímo u Mělnického zámku, tedy na hlavní promenádě lemovanou restauracemi, zakončenou výhledem na vinice u soutoku řek Labe a Vltavy, což ještě více zvýhodňuje tuto investici. Dům disponuje 2 samostatnými bytovými jednotkami.
Nemovitost je přístupná ze zadní části domu, kde přes malebné nádvoří s výhledem na zámek, se dostaneme do vstupní haly: Z haly je poté vstup do 1 samostatné bytové jednotky o dispozici 1+1. Dále přes halu vstoupíme do chodby, odkud je přístupná 2 bytová jednotka o dispozici 2+1. Obě jednotky jsou složené z apartmánů s vlastními kuchyňkami a koupelnami. V současné době jsou zde lůžka pro 12 osob. Půda je stavebně připravena k dalšímu využití (např.: potenciál pro další apartmány), v suterénu je sklep a technické zázemí.
Zámecký areál se rozkládá na klidném, dobře viditelném místě s perfektní dostupností, blízko je autobusová zastávka, nedaleko také železniční stanice. Historické vinařské město Mělník s veškerými službami je tak díky strategické poloze prakticky vaším sousedem. V krátké dojezdové vzdálenosti se nachází symbol naší země, hora Říp, na niž vede poutní cesta. Nedaleko je i romantický přírodní park Kokořínsko, kraj básníka Karla Hynka Máchy. Okolí města je protkáno pohodlnými stezkami vhodnými na výlety pěšky či na kole. Pro více informací, kontaktujte makléře. Ev. číslo: 642971.

Parametry domu

Cena
9 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 4. 2024
Adresa
Svatováclavská, Mělník
ID
643585
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
193 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
V bloku
Plocha budovy
192 m2
Podlahová plocha
193 m2
Plocha nemovitosti
268 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Ukazatel energetické náročnosti
519 kWh/m2 za rok
Sklep
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 34 lidí

Prodejce

Martin Bureš

Martin Bureš

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Mělníku?

Podobné nemovitosti