Prodej komerční nemovitosti, Žatec, Nákladní, 137 m2 (ID: 1858314)

Nákladní, Žatec

4 160 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 825 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Žatci

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k nemovitosti

V centru města Žatec nabízíme prodej rodinného domu s mezonetovým bytem a nájemním prostorem. Objekt leží na frekventovaném místě města, v roce 2019 zde byla dokončena kompletní rekonstrukce. Možnost koupě za účelem vlastního bydlení v kombinaci s nájmem menšího komerčního prostoru, variantně lze pronajmout také mezonetový byt a užívat příjem z nájmů celého domu. V objektu je nyní nájemce provozující prostory směrující do ulice - je zde provoz kadeřnictví (24,7 m2) ; mezonetový byt (87 m2) aktuálně bez nájemce; dále jsou zde menší suterénní skladové prostory (25,4 m2), které byly v minulosti také pronajaty a nyní jsou volné. Nyní dům generuje příjemný výnos z nájmu, podrobnosti sdělíme na vyžádání.
Realizovaná obnova domu zahrnovala kompletní rekonstrukci všech vnitřních prostor, vnitřních instalací, vybavení domu a celé obálky objektu včetně oken, dveří a fasády. Každý prostor má možnost vlastního odečtu elektřiny a vody, pouze vytápění se realizuje poměrově. Vstup do bytu a skladů je z vnitřního traktu sousedícího pozemku. Přístup ošetřen věcným břemenem přístupu. Tento přístupový pozemek je krytý zámkovou dlažbou, vstup na něj je z ulice Nákladní a po dohodě lze za úplatu realizovat parkování pro 1 osobní auto.

Královské město Žatec "město chmele", je známé jeho bohatou tradicí vaření piva a pěstování chmele. Město se letošním rokem zapsalo do Seznamu světového dědictví UNESCO. Žatec je vyhledávanou investiční lokalitou, která se prudce rozvíjí již několik let a to zejména ve vztahu na rostoucí aktivity firem v blízké průmyslové zóně (autem 6 min.) a tím rostoucí potřeby lidí na služby. Investiční využití tohoto domu je tedy ve vztahu na jeho umístění v centru nesporné.

Veškerá občanská vybavenost dostupná pěší chůzí. Vlastnictví domu generuje velice příjemný nájem. Všechny informace ohledně domu Vám sdělí makléř.

Parametry nemovitosti

Cena
4 160 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
3. 4. 2024
Adresa
Nákladní, Žatec
ID
1854
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
137 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Plocha budovy
77 m2
Plocha nebytových prostor
50 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Dlážděná
Telekomunikace
Internet
Voda
Dálkový vodovod
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 19 lidí

Prodejce

Bc. Jarmila Gerstenhöferová

Bc. Jarmila Gerstenhöferová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje komerčních nemovitostí v Žatci (okr. Louny)?

Podobné nemovitosti