Prodej činžovního domu, Dašice, náměstí T. G. Masaryka, 450 m2

náměstí T. G. Masaryka, Dašice

9 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 47 609 Kč /za měsíc

(včetně provize a právního servisu spojeného s převodem nemovitosti)

Prověřené firmy v Dašicích

Informace k nemovitosti

Rádi bychom Vám tímto, ve výhradním zastoupení společností RE/MAX Future, nabídli možnost koupi klasicistního měšťanského domu s typickým podloubím z přelomu 18. a 19. století, nacházejícím se na atraktivním místě v samém centru města Dašice.

Architektonicky hodnotná budova je postavena na pozemku o celkové výměře 407 m². Dispoziční řešení domu nabízí aktuálně v přízemí 2 komerční prostory s výlohou a přímým vstupem z ulice o podlahové ploše celkem 178 m², včetně kompletního sociálního zázemí. Jeden prostor je provozován jako kadeřnictví, druhý poté slouží jako kanceláře.

Druhé nadzemní podlaží je využíváno za účelem bydlení, když současná dispozice nabídne plnohodnotnou bytovou jednotku 2+1 a dále 3 samostatné pokoje se společnou koupelnou a kuchyní. Celková podlahová plocha 2.NP činí 231 m².

Veliký potenciál nemovitosti představují velkorysé půdní prostory, které jsou v současné době nevyužívány a lze je předělat na atraktivní podkrovní byty. Dům je rovněž podsklepen.

Bytové a nebytové jednotky, jakož i celý dům, jsou průběžně udržovány. Nemovitost je napojena na veřejné rozvody elektřiny, plynu, vody, kanalizace.

Aktuálně je činžovní dům 100% obsazen a generuje pravidelný výnos.

Vhledem k výborné poloze objektu v centru města lze uvažovat rovněž o změně komerčního účelu budovy, například na reprezentativní sídlo společnosti či rezidenční bydlení. Atraktivitu samotného města Dašice podtrhuje skvělá dopravní dostupnost díky nájezdu na dálnici D35.

V případě zájmu o bližší informace mě prosím kontaktujte pomocí e-mailu nebo telefonicky.

Parametry nemovitosti

Cena
9 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a právního servisu spojeného s převodem nemovitosti
Aktualizováno
28. 12. 2023
Adresa
náměstí T. G. Masaryka, Dašice
ID
211-NP03486
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
450 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Plocha budovy
407 m2
Plocha nemovitosti
407 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RE/MAX Future

RE/MAX Future

U Koruny 1742/16, Hradec Králové

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 35 lidí

Prodejce

Jiří Samek

Jiří Samek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje činžovních domů v Dašicích?

Podobné nemovitosti