Pronájem bytu 1+1, Teplice - Trnovany, Antonína Sochora, 36 m2

Antonína Sochora, Teplice, Trnovany

8 800 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena bez záloh na energie)

Prověřené firmy v Teplicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k bytu

Byt 1+1 v 6. nadzemním podlaží po kompletní rekonstrukci o celkové rozloze 36,27 m2 orientovaný na západní stranu. Byt 1+1 v 6. nadzemním podlaží po kompletní rekonstrukci o celkové rozloze 36,27 m2 orientovaný na západní stranu. Byt je vhodný pro jednu max. dvě soby. Moderní kuchyňská linka, malá sklo-keramická deska pro vaření, prostor pro vestavěnou myčku nebo ledničku. V koupelně je sprchový kout a příprava pro připojení pračky. Celý byt prošel rozsáhlou nákladnou rekonstrukcí včetně veškerých rozvodů. Nové podlahy – kombinace lina a dlažby, nové rozvody tepla, všechny stěny čistě nově omítnuty, vyštukovány, nové stropy, vymalováno. Krásná koupelna s kvalitní dlažbou. Připravené datové rozvody pro levné internetového připojení. V domě dva výtahy, služba domovníka, v přízemí domu cukrárna, kadeřnictví, drogerie, občerstvení atd. Vedle bytového domu nákupní centrum a veřejné parkoviště.

Hledáme dlouhodobé nájemníky, nabízíme nájemní smlouvu na jeden rok s možností prodloužení. K uvedenému nájmu budou připočítány zálohy na vodu, teplo, úklid, osvětlení společných prostor apod. Zálohy jsou vždy jednou ročně vyúčtovány. V bytě jsou samostatné měřidla teplé a studené vody a tepla. Elektroměr bytu přepisujeme vždy na nájemníka.

Požadujeme kauci ve výši dvou nájmů včetně poplatku pro realitní
kancelář. Prokázaní vlastních příjmů např. pracovní smlouvou případně doporučení z předchozího místa bydliště je zásadní výhodou při konečném výběru nájemníka.
Pro některé zájemce máme velmi zajímavou nabídku - méně finanční zátěže pro nájemníky. V rámci projektu Flatform mohou nájemníci získat až tříměsíční garanci a ušetřit tak náklady na kauci, která je nutná při každém pronájmu bytu. Více informací u makléře při osobní prohlídce bytu.


Více upřesňujících informací naleznete na webu sochorovka .cz

Parametry bytu

Cena
8 800 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
cena bez záloh na energie
Aktualizováno
5. 3. 2024
Adresa
Antonína Sochora, Teplice, Trnovany
ID
844
Stavba
Panelová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
36 m2
Patro
6. z 19
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
36 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Elektřina
230V
Telekomunikace
Internet, Kabelové rozvody
Doprava
MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Mgr. David Matýsek

Mgr. David Matýsek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 1+1 v Teplicích?

Podobné nemovitosti