Prodej ubytování, Praha - Černý Most, 90 m2

Praha, Černý Most

11 637 290 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 55 460 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu)

Prověřené firmy v Praze

Stěhovací služby

Informace k nemovitosti

Evidenční číslo / ID zakázky: VS162

Uvažujete o koupi investičních bytů právě za účelem pronájmu?

Dovolujeme si Vám nabídnout výbornou investiční příležitost – soubor pěti apartmánů, který je již hotovým komerčním projektem.

Tato nemovitost se nachází v klidném sídlišti městské čtvrti Černý Most v severovýchodní části Prahy. Projekt nabízí pět plně vybavených apartmánů 1+kk, které se společnou chodbou a technickou místností tvoří jednu bytovou jednotku o výměře zhruba 90 m2 s lodžiemi o celkové ploše 12 m2.

Daná nemovitost prošla plně legální rekonstrukcí s vydaným stavebním povolením. Každý apartmán má díky oknu dostatek přirozeného světla, dva z nich mají lodžii. Apartmány jsou plně zařízené a každý je s vlastním kuchyňským koutem, koupelnou a WC, každý má vlastní vodoměr a elektroměr. Přímo v bytě se nachází technická místnost, kde jsou umístěny elektroměry všech pěti apartmánů. K dispozici je také společná pračka a sušička. Pro nájemníky jsou k dispozici žehlící deska a žehlička.

V blízkosti naleznete veškerou občanskou vybavenost: zdravotnické zařízení, školy, obchody a rekreační zóny. Nedaleko se nachází nákupní Centrum Černý Most a obchodní dům Ikea. Metro je vzdálené několik minut chůze (stanice Rajská zahrady, linka B) a autobusová zastávka. Od stanice Černý Most je rychlé napojení na dálnici na Mladou Boleslav, Hradec Králové a na městský okruh.

Majetek zdarma spravuje makléř, který se specializuje přímo na danou kategorii nemovitostí a jejich klientelu, jako jsou studenti, pracující české a zahraniční osoby.

Projekt představuje výbornou investiční příležitost. V současné době všechny pět apartmánů jsou dlouhodobě pronajaty. Výnosnost při koupi nemovitosti: 7,4 % p.a..

Kompletní informace včetně projektové dokumentace vám rádi poskytneme na osobní schůzce po podpisu NDA. Použité fotografie apartmánů jsou rendery možného designu bytů.

Skutečná energetická třída PENB může být vyšší než třída G, kterou jsme povinni uvést v souladu se zákonem z důvodu absence potvrzení.

Pro více informací a sjednání prohlídky neváhejte nás kontaktovat. Rádi se Vám budeme věnovat.

Parametry nemovitosti

Cena
11 637 290 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
18. 3. 2024
Adresa
Praha, Černý Most
ID
VS162
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
90 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Odpad
Veřejná kanalizace
Telekomunikace
Internet
Doprava
MHD
Voda
Dálkový vodovod

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Makers Reality

Makers Reality

Vinohradská 2133/138, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 44 lidí

Prodejce

Vladislav Maltcev

Vladislav Maltcev

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování v Praze?

Podobné nemovitosti