Pronájem obchodního prostoru, Litomyšl, Tyršova, 200 m2

Tyršova, Litomyšl-Město

Cena na vyžádání /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Cena v RK)

Prověřené firmy v Litomyšli

Informace k nemovitosti

Pronájem obchodního prostoru 200 m², Litomyšl, ul. Tyršova

Nabízíme k pronájmu obchodní prostory v centru města Litomyšl. Možné využít jako nebytové prostory, skladové prostory, prodejnu zboží a služeb, včetně potravin. K dispozici cca 200 m² podlahové plochy, i se soc. zařízením, kuchyní apod.
Skládá se z hlavního prostoru, třech průchozích světlých místností, kuchyně, baru s TV, vstupní chodbou, skladem, WC, dvorkem na posezení a prostorným klenbovým sklepem, který je vhodný na chlazení potravin, sudů aj. Využití vybavení v kuchyni, výčepu, e-kasy, nábytku je na dohodě. Hradí se zde nájemné, záloha na energie. Jednorázově vratná kauce ve výši dvou nájmů a provize za zprostředkování ve výši jednoho nájmu. Prohlídky po domluvě.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání
Poznámka k ceně
Cena v RK
Aktualizováno
26. 2. 2024
Adresa
Tyršova, Litomyšl-Město
ID
829304
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
200 m2
Vybaveno
Ano
Lokalita objektu
Rušná část obce
Vlastnictví
Osobní

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo M&M reality

M&M reality

ulice Krakovská 583/9, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 62 lidí

Prodejce

Marek Müller

Marek Müller

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu obchodních prostor v Litomyšli?