EU finance banner

Prodej bytu 1+1, Říčany - Radošovice, Říčanská, 30 m2

Říčanská, Říčany, Radošovice

3 680 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 17 538 Kč /za měsíc

(Cena včetně provize a právního servisu)

Prověřené firmy v Říčanech

Úklidové služby

Informace k bytu

Ve výhradním zastoupení majitele, Vám nabízím k prodeji útulný byt v osobním vlastnictví o dispozici 1+1 s užitnou plochou 30,5 m2 v klidné a žádané lokalitě v Říčanech.

Byt je umístěn ve 2. patře cihlového domu bez výtahu. V bytě se nachází předsíň (3 m2), obývací pokoj s ložnicí (17,5 m2), kuchyň (6 m2), koupelna s rohovou vanou a WC (4 m2). Úložný prostor je řešen skříněmi v předsíni a v obývacím pokoji. Vytápění je ústřední (společný plynový kotel). K bytu náleží vlastní parkovací stání před domem. V domě je k dispozici společný prostor kočárkárna. Dům má novou střechu (2021). Za zmínku stojí i velice nízké měsíčný poplatky ve výši 3.600, -Kč (fond oprav, vodné stočné, vytápění, záloha na elektřinu – pro dvě osoby).

V Říčanech je několik mateřských a základních škol, včetně gymnázia a umělecké školy. V rámci občanské vybavenosti zde naleznete poštu, kino, lékárny, obchody, restaurace, plavecký bazén a další. Nedílnou součástí města tvoří sportovní, kulturní a zdravotnická zařízení. Celá lokalita je obklopena zelení a přírodou. Po městě jezdí bezplatná městská doprava.

Vynikající dopravní spojení do Prahy vlakem 20 min do stanice Hlavní nádraží Praha, případně autobusem 20 min. na stanici metra C Háje.

Byt je ideální jako startovací byt pro jednotlivce, případně mladou rodinu, tak i pro investici na pronájem.

Nemovitost je v osobním vlastnictví a lze ji financovat hypotečním úvěrem, který Vám rád zdarma
zprostředkuji. Pro více informací a rezervaci termínu prohlídky mě prosím kontaktujte.

Město Říčany již poněkolikáté obhájilo titul: „nejlepší místo pro život v ČR“, zejména svou občanskou vybaveností a dostupností do Prahy. Pokud byste chtěli v tomto městě bydlet, mám pro Vás zajímavou nabídku nemovitosti.

Cena včetně zařízení bytu.

Ihned volný k nastěhování.

Parametry bytu

Cena
3 680 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně provize a právního servisu
Aktualizováno
18. 8. 2023
Adresa
Říčanská, Říčany, Radošovice
ID
14537
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
30 m2
Patro
3. z 4
Vybaveno
Ano
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
30 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet, Kabelová televize
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 12 lidí

Prodejce

Marián Hancko

Marián Hancko

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+1 v Říčanech (okr. Praha-východ)?

Podobné nemovitosti