Prodej ubytování, Heřmánkovice - Janovičky, 550 m2

Heřmánkovice, Janovičky

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(vč. provize a služeb RK)

Prověřené firmy v Heřmánkovicích

Informace k nemovitosti

Společnost RE/MAX Future Vám nabízí ojedinělou možnost koupě lukrativního penzionu v Janovičkách u Broumova. Nemovitost se nachází na jednom z nejatraktivnějších míst celého Broumovska, v horské obci ležící 615 metrů nad mořem. Celá budova prošla v roce 2020 rekonstrukcí a modernizací ubytovacích prostor, společenské místnosti, která slouží také jako restaurace. Vybudoval se zde nový atraktivní bazén s nejmodernější čistící technologií, obložení budovy kamenem a dřevem, nová dlažba na terase, všechny pokoje a apartmány prošly taktéž modernizací včetně koupelen, WC, svítidel a nábytku, u apartmánu se zbudovaly vlastní kuchyňky.

Ubytovací kapacita je v současné době 20 lůžek rozdělených do dvoulůžkových, třílůžkových a čtyřlůžkového pokoje. Všechny pokoje jsou vybaveny sociálním zařízením, novou televizí a satelitním přijímačem.
V penzionu je možné připojení na internet. Součástí penzionu je parkoviště pro hosty. Celková kapacita restaurace je 30 míst a umožňuje pořádat firemní a soukromé akce, svatební hostiny nebo jiné oslavy, nebo může sloužit jako školící místnost. Pro zpříjemnění pobytu hostů nabízí penzion využití soukromého wellness centra, které taktéž prošlo celkovou modernizací. Wellness disponuje velmi kvalitním vybavením a poskytuje různé možnosti relaxace:
finskou saunu, vířivku, masážní a parní box.
K penzionu patří velký pozemek o celkové výměře 6.039m2, na kterém je možnost další případné výstavby rekreačních objektů. Vytápění objektu je zajištěno pomocí výkonného kotle na dřevo, dále každý pokoj má své další nezávislé elektrické vytápění. Na střeše budovy jsou umístěny solární panely, které pomáhají výrazně snižovat náklady na elektřinu, zejména na ohřev vody. Vodovod je obecní, odpady jsou svedeny do velkokapacitní žumpy. Celkově jsou zde velmi nízké náklady na provoz penzionu. Broumovský výběžek je vyhledávaným místem vyznavačů turistů a cyklistů. Zdejší cyklotrasy vedou nádhernou krajinou a uspokojí každého cyklistu. Například část Javořích hor v okolí penzionu Diana lze přejet po modře značené cyklotrase (27km). V zimních měsících lze využívat 100m od penzionu dva lyžařské vleky. Další zajímavá místa v okolí jsou: Broumovské stěny a město Broumov, historické památky, Adršpašsko - Teplické skály, výlety do Polska atd. Budova může sloužit nejenom jako penzion, ale třeba i jako firemní nemovitost, vhodná k pořádání školení a jiných firemních akcí... Foto a prezentace: Bc. Petr Malý – certifikovaný realitní makléř dle normy ISO 17024. Foto a prezentace: Bc. Petr Malý – certifikovaný realitní makléř dle normy ISO 17024.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
vč. provize a služeb RK
Aktualizováno
19. 3. 2024
Adresa
Heřmánkovice, Janovičky
ID
211-NP02955
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
550 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Plocha budovy
340 m2
Plocha nemovitosti
5334 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RE/MAX Future

RE/MAX Future

U Koruny 1742/16, Hradec Králové

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 50 lidí

Prodejce

Bc. Petr Malý

Bc. Petr Malý

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování v Heřmánkovicích?

Podobné nemovitosti