Prodej bytu 3+kk, Praha - Hlubočepy, Pod Žvahovem, 84 m2

Pod Žvahovem, Praha 5, Hlubočepy

10 690 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 50 945 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Praze 5

Stěhovací služby

Informace k bytu

Umíte si představit trávit rodinný čas na vlastní předzahrádce s již vzrostlými stromy a dívat se přitom na vlastní kus Prokopské skály? Pokud ano, jistě Vás zaujme rodinný, západně orientovaný byt 3+kk + pracovna o výměře 84 m2 s vlastní předzahrádkou o velikosti 59m2 na klidném místě Prahy 5, Hlubočepy. Bytová jednotka má svůj vlastní samostatný vchod, který je umístěn v zahradě bytového domu. Byt nabízí prostornou vstupní halu která má mnoho místa pro úložné prostory. Z chodby následuje vstup do světlé pracovny s francouzským oknem a vchodem na zahrádku, dále vstup do nadstandardní koupelny s dvěma umyvadly “his and hers“, sprchovým koutem a toaletou. Prostorná obývací část s kuchyňským koutem a ostrůvkem nabízí dvě francouzská okna orientovaná na západ, zajišťující slunce po celé odpoledne. K bytu náleží vlastní předzahrádka včetně terasy sousedící s Prokopskou skálou a nabízí tak příjemné a soukromé útočiště po celodenním shonu ve velkoměstě. K bytu dále náleží sklep. Možnost dokoupení parkovacího stání za cenu 390.000,- Kč.

Proběhla zde kompletní rekonstrukcí při které došlo k úpravě na komfortní rodinnou dispozici, zvětšení oken, nové elektrorozvody a rozvod topení, nová koupelna včetně použití velkoformátové dlažby a kvalitní sanity, položení vinylové podlahy, instalace kuchyňské linky včetně ostrůvku na míru a instalace sádrokartonových podhledů v každém pokoji. Za inzerovanou cenu tedy dostanete nově zrekonstruovaný byt vhodný k nastěhování. Rekonstrukce byla dokončena 2/2023.

Lokalita nabízí plnou občanskou vybavenost a dobrou dopravní dostupnost. Hned za rohem se nachází přírodní rezervace Prokopské údolí, základní umělecká škola, restaurace, kavárny i supermarket. Kdo miluje přírodu a klid s dobrou dostupností do centra města si zajisté přijde na své. Uvedená cena platí při financování kupní ceny v hotovosti nebo úvěrem zprostředkovaným STING Finance. Do konce dubna 2024 nabízíme prostřednictvím našeho partnera úrokové sazby od 4,89 % p.a. Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce.

Parametry bytu

Cena
10 690 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 4. 2024
Adresa
Pod Žvahovem, Praha 5, Hlubočepy
ID
123933
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
84 m2
Patro
1. z 3
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
84 m2
Plocha zahrady
59 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Sklep
Terasa
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Markéta Hejlová

Markéta Hejlová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Praze 5?

Podobné nemovitosti