Pronájem obchodního prostoru, Litoměřice - Předměstí, Želetická, 1609 m2

Želetická, Litoměřice, Předměstí

281 575 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prověřené firmy v Litoměřicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k nemovitosti

Hledáte pronájem moderního komerčního prostoru v logisticky dobře dostupné obchodní zóně města?
V zastoupení majitele nabízíme pronájem komerčního prostoru v jediné komerční zóně na předměstí Litoměřic. Tento prostor, který je vhodný jako showroom, větší obchodní prodejnu nebo menší distribuční centrum pro zásilkové služby je k dispozici ihned.

Jedná se o světlý halový prostor s proskleným průčelím. Hlavní část tvoří prostorná komerční plocha a zázemí, kde najdete skladové prostory, kanceláře, sociální zařízení a kuchyňka.
Před komerčním prostorem je pro tuto jednotku C+D vyhrazených 11 parkovacích stání. Dále je možné zaparkovat na okolních komerčních parkovištích. Samozřejmě nechybí manipulační plocha pro zásobování přístup kolem celého objektu.

Jedná se o nízkoenergetický skeletový objekt energetické třídy B. Vytápění je kombinované - tepelné čerpadlo a plynové kondenzační ohřívače vzduchu. Objekt disponuje vzduchotechnikou.

Komerční prostor a zázemí má k dispozici dvakrát automatické vstupní posuvné dveře, velkoformátové prosklené výlohy, vysoko zátěžové bezprašné podlahy a nájezdovou rampu.

Objekt je chráněn zabezpečovacím zařízením a je možno ho připojit na vzdálený monitoring (PCO). Kromě veřejně přístupné přední části je objekt oplocen.
Celkově se jedná o jeden větší halový objekt se třemi různými oddělenými komerčními jednotkami (A, B, C+D) včetně jejich skladů, zázemí a zajištění pro manipulaci a zásobování. Toto je jedna z těchto komerčních jednotek (B) a k pronájmu máme ještě sousední větší jednotku (C+D).

Vše je tedy prakticky propojeno a označeno pro snadnou orientaci zákazníka.
Reklamní plocha je pro nájemce k dispozici na štítu budovy a světelném pylonu před vstupem.

Moderní komerční hala je dobře logisticky situována na předměstí Litoměřic s rychlou dostupností do centra města a na nájezd dálnice D8 směr Praha a Drážďany.

Nad rámec ceny nájemného jsou poplatky za služby a energie.
Kauce je zde ve výši 3 měsíčních nájmů.

Pro více informací, osobní prohlídku nebo půdorys a odkaz na virtuální prohlídku mne neváhejte prosím kontaktovat.

Parametry nemovitosti

Cena
281 575 Kč /za měsíc
Aktualizováno
6. 6. 2023
Adresa
Želetická, Litoměřice, Předměstí
ID
2023012
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
1609 m2
Patro
1.
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
3173 m2
Plocha nemovitosti
3173 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

Miroslav Kolenyak

Miroslav Kolenyak

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu obchodních prostor v Litoměřicích?

Podobné nemovitosti