Prodej zahrady, Sadová, 1525 m2

Sadová

1 600 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 7 625 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Sadové

Informace k pozemku

Co byste říkali na zahradu v severní části Brna v katastru Sadová. S pozemkem o rozměru 97 m2 ve spodní části, na kterém stojí nedokončená chata s evidenčním číslem a dalším pozemkem - zahradou o velikosti 1.428 m2, na které je dle územního plánu možno postavit další chatu o výměře 25 m2 (podsklepená, 1 NP a podkroví). Nebo byste zde raději umístili pěkný mobilheim?

Na pozemku se nenachází žádné sítě. Podle odhadu odborné společnosti může být hloubka nové studny cca 30 m. K zálivce lze používat i nasbíranou dešťovku. Pokud budete potřebovat na zahrádce i elektřinu, lze situaci řešit soláry nebo generátorem. Svoje auto si můžete odstavit cca 20 metrů od vstupu na zahradu, až na pozemek se s ním však nedostanete.

Máte-li chuť, můžete se při své příští procházce podívat, kde leží zahrada Sadová č.e. 86 a výhledem na Lesnou. Pokud vás zaujme, neváhejte nás kontaktovat.

Parametry pozemku

Cena
1 600 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
12. 4. 2024
Adresa
Sadová
ID
18411
Plocha nemovitosti
1525 m2
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 35 lidí

Prodejce

Markéta Lattová

Markéta Lattová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje zahrad v Sadové?

Podobné nemovitosti