Pronájem rodinného domu, Zábřeh, Dlouhá, 253 m2

Dlouhá, Zábřeh

Prodáno
18 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prověřené firmy v Zábřehu

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k domu

Jste nároční? Hledáte rodinný dům se zahradou pro vaši rodinu, ale hypotéka je pro vás nedostupná? Nabízíme vám tento krásný rodinný dům 5+1, 779 m2, v Zábřehu.
V přízemí domu se nachází vstupní chodba, prostorná koupelna, WC které je samostatné, prostorná kuchyně s komorou, velký obývací pokoj.
V patře je ložnice se vstupem na terasu, koupelna s WC a sprchovým koutem, dále 3 dětské pokoje. Vytápění je zajištěno buď kamny na tuhá paliva, nebo plynovým kotlem. K domu náleží zahrada o velikosti 526 m2, prostorný dvůr se dvěma garážemi a soukromé posezení za garážemi. Jak dům, tak i zahrada je ve velmi klidné lokalitě s příjemnými sousedy. Nájemné je stanoveno na 18 tis měsíčně + zálohy na plyn cca 3000 Kč, el. 2000 Kč, voda 500 Kč – vše záleží na počtu obyvatel v domě a jejich spotřebě. Díky tomu, že je v domě kotel na tuhá paliva dá se velmi efektivně ušetřit na vytápění.
Majitel si vyhrazuje právo výběru zájemců dle svého uvážení. Dům je připravený ihned k nastěhování, více informací poskytne makléř, zveme Vás srdečně na prohlídku.

Parametry domu

Stav
Prodáno
Cena
18 000 Kč /za měsíc Spočítat hypotéku
Aktualizováno
3. 5. 2023
Adresa
Dlouhá, Zábřeh
ID
23001
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
253 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Státní/obecní
Plocha budovy
89 m2
Plocha nemovitosti
779 m2
Plocha zahrady
526 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Výtah
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo ProfitLine

ProfitLine

nám. Osvobození 28, Zábřeh

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 473 lidí

Prodejce

Petr Doleček

Petr Doleček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu rodinných domů v Zábřehu?