Pronájem bytu 2+1, Meziboří, Hornická, 63 m2

Hornická, Meziboří

10 800 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Vč. záloh na topení a vodu pro jednu osobu)

Prověřené firmy v Meziboří

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k bytu

Dobrý den,
nabízíme Vám k pronájmu prostorný byt 2+1 s užitnou plochou 62,56 m2, který se nachází v prvním patře revitalizovaného cihlového domu bez výtahu v ulici Hornická č. p. 221 na Meziboří.
Jedná se o klidnou a vyhledávanou lokalitu plnou zeleně s dostupností lesa, centra města, MHD, mateřské a základní školy.
Dům disponuje dvěma vchody - předním a zadním. Parkovat lze pohodlně z přední části domu v ulici Hornická, kde najdete parkovací místo prakticky kdykoli. Byt je orientován na severovýchodní stranu s výhledem do zeleně za domem a vzhledem k zateplení domu se jedná o teplý a světlý byt. V domě žijí bezproblémoví sousedé a panuje zde po celý den naprostý klid, proto je tato nabídka určena zejména pro takového zájemce, který ocení pořádek a ticho po náročném pracovním dni. Zároveň vzhledem k velikosti i umístění bytu v nižším patře je tato nabídka vhodná pro starší osoby, mladou rodinu nebo pro pár bez potomků.
Byt sestává z prostorné vstupní chodby s původní vestavěnou šatní skříní, která tvoří samotný střed bytu. Z této chodby projdete do všech místností: samostatné toalety u vstupu bytu, nedávno vkusně zrekonstruované koupelny se sprchovým koutem a prostorem pro pračku (šíře 60), samostatné ložnice a vedlejšího obývacího pokoje průchozího do kuchyně. V kuchyni je zánovní kuchyňská linka s kombinovanými kamny.
Ve vstupní chodbě a kuchyni je položeno zánovní linoleum stejného dezénu, v ložnici a obývacím pokoji jsou nepoškozené parkety, které bytu dodávají na kráse. V oknech jsou funkční žaluzie.

Měsíční nájemné pro jednu osobu je stanoveno na 10.800,- Kč, a to vč. záloh na vodu i topení. Elektřina i plyn budou převedeny na nájemníka.
Při podpisu nájemní smlouvy je třeba složit vratnou kauci ve výši dvou nájmů, poměrnou výši nájmu na aktuální měsíc a provizi za zprostředkování smluvního vztahu ve výši jednoho nájmu vč. DPH v zákonné výši. Nájemník si musí zároveň sjednat pojištění domácnosti.
Byt je připraven k okamžitému nastěhování.

Vzhledem k dobrým sousedským vztahům se očekává bezproblémový a solidní nájemník s doložitelným měsíčním trvalým příjmem z podnikání nebo pracovní smlouvou na dobu neurčito. Zároveň by zájemce neměl být v insolvenci nebo exekučním řízení. Preferujeme dlouhodobý vztah.

Pokud hledáte pronájem prostorného bytu na Meziboří, je pro Vás důležitá tichá lokalita stejně jako klid v domě a okolí, potřebujete parkovat v blízkosti domu, zaujme Vás blízká vzdálenost ZŠ nebo třeba přírody k procházkám či venčení pejska, tato nabídka Vás zcela jistě zaujme.

Neváhejte mne kdykoli kontaktovat, rád Vám po dohodě tuto nemovitost osobně představím.

Parametry bytu

Cena
10 800 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
Vč. záloh na topení a vodu pro jednu osobu
Aktualizováno
28. 3. 2024
Adresa
Hornická, Meziboří
ID
185-NP02084
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
63 m2
Patro
1. z 4
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
63 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 132 lidí

Prodejce

Jan Soudek

Jan Soudek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+1 v Meziboří?

Podobné nemovitosti