Prodej chaty, Šakvice, 18 m2

Šakvice

1 350 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 6 434 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Šakvicích

Informace k domu

Nabízíme Vám k prodeji krásnou, udržovanou a oplocenou dřevěnou chatu o celkové ploše 18m2 s pozemkem o přibližné ploše 68m2, nacházející se u vodní nádrže Nové Mlýny.
Je výbornou investicí k rekreaci. Chata je spojená s karavanem, kde karavan slouží ke spaní. V chatě je kuchyň a obývací pokoj, voda je vyvedena před chatou. Uvedená cena je včetně 50m2 pozemku u chaty. Je ideálním místem pro odpočinek a užívání si vodních radovánek.

Šakvice jsou obec v okrese Břeclav v Jihomoravském kraji, 5 km jižně od Hustopečí na mírné výšině nedaleko Novomlýnské nádrže. Žije zde přibližně 1 500 obyvatel. Vodní dílo Nové Mlýny je kaskáda tří přehradních nádrží na řece Dyji pod Pavlovskými vrchy na jihu Moravy, na rozhraní okresů Břeclav a Brno-venkov.

Při osobní prohlídce se přesvědčíte, zda je tato nemovitost vhodná právě pro Vás.
S financováním rádi pomůžeme.
Pro bližší informace kontaktujte realitního makléře.

Parametry domu

Cena
1 350 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
22. 3. 2024
Adresa
Šakvice
ID
V1348BC052
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
18 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Polosamota
Plocha nemovitosti
50 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 61 lidí

Prodejce

Ing. Radek Novák

Ing. Radek Novák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Šakvicích?

Podobné nemovitosti