Prodej rodinného domu, Týnec nad Sázavou - Podělusy, 140 m2 (ID: 1796954)

Týnec nad Sázavou, Podělusy

8 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 42 415 Kč /za měsíc

(včetně provize RK a právního servisu)

Prověřené firmy v Týnci nad Sázavou

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme k prodeji novostavbu řadového rodinného domu (pravá strana) v obci Podělusy u Týnce nad Sázavou. Dům je nyní ve výstavbě a plánovaná kolaudace 10/2023. Design projektu RD Podělusy navrhl tým architektonického ateliéru, který s respektem k místní architektuře dal vzniknout originálnímu bydlení u Týnce nad Sázavou. Plánovaná kolaudace v polovině roku 2024. Dům bude plně funkční a připraven k nastěhování: kompletně hotové koupelny (dlažby, obklady, zařizovací předměty včetně baterií), podlahové krytiny, interiérové dveře včetně kování, obložení vnitřního schodiště a vnitřní parapety.
DISPOZICE: Po vstupu do zádveří můžete vstoupit do techn. místnosti, do pracovny, wc nebo do srdce domu v podobě prostorného obývacího pokoje s kuchyňským koutem. Pro vzdušnost a světlost prostoru navrhl architekt dvě francouzská okna, které přírodním světlem osvětluje obývací pokoj. Ve 2.NP se nachází ložnice se šatnou, dva dětské pokoje a koupelna. Důrazem na světlost a vzdušnost domu vznikla společná chodba. K domu patří zahrada orientovaná na jiho/západní stranu a součástí každého domu je přístřešek na auto a parkovací stání. RD Podělusy o dvou bytových jednotkách u Týnce nad Sázavou, každá jednotka je 5+kk 140 m², pozemek 528 m². Uvedená cena je vždy za jednu bytovou jednotku.
1.NP: obývací pokoj + kk 32,4 m2, pracovna 11,3 m2, wc 1,2 m2, technická místnost 5,34 m2, zádveří 4,79 m2, chodba 5,54 m2. Dispozice 2.NP: pokoj 13,28 m2, pokoj 12,14 m2, ložnice se šatnou 14,82 m2 + 3,65 m2, koupelna s wc 9,36 m2, chodba 9,75 m2. Použité materiály: zdivo cihla Porotherm 30 Profi Dryfix – Broušená plus 18 cm zateplení, okna plastová - trojsklo, střešní krytina KM Beta černá elegant, stropy zateplené Zdravá foukaná izolace Climatizer Plus® 40 cm izolací, vytápění podlahové - zdroj tepelné čerpadlo Panasonic 9 kW splitové provedení, příprava pro krb 8 kw, nádrž na dešťovou vodu 4 cm3, obecní kanalizaci, voda - studna vrtaná, energetická třída B, příprava na před okenní rolety, příprava pro fotovoltaiku. Zpevněné plochy okolo domu betonová dlažba 8 cm Presbeton, uliční plot z betonových bloků a sloupku s pletivem, včetně branky a pojezdové brány Lomax.
LOKALITA: Obec Podělusy je příměstská část Týnce nad Sázavou. Město Týnec nad Sázavou a jeho okolí nabízí možnosti ke spoustě aktivit a mnoho dalšího - rybaření, houbaření, cykloturistika, fotbalové a volejbalové hřiště, tenisové kurty, půjčovna lodí a raftů, v okolí golfové areály - Pyšely, Štiřín, Konopiště, v zimních měsících možnost běžkaření atd. Ve městě se nachází veškerá občanská vybavenost: škola, školka, poliklinika, obchody, služby, vlakové a autobusové nádraží. Benešov 10 min., Praha 35. min. Již probíhají přípravy pro vybudování plánovaného přivaděče - Týnec n/S - dálnice D3, což urychlí dojezd do Prahy. Více info na https://zdeneksandera.cz/www-rodinnedomypodelusy-cz nebo v RK.

Parametry domu

Cena
8 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK a právního servisu
Aktualizováno
27. 3. 2024
Adresa
Týnec nad Sázavou, Podělusy
ID
880
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
140 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
193 m2
Plocha nemovitosti
528 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední elektrické
Doprava
Vlak, MHD, Autobus
Voda
Místní zdroj
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo AVILAS reality s.r.o.

AVILAS reality s.r.o.

Jílovská 2599, Týnec nad Sázavou

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 22 lidí

Prodejce

Zdeněk Šandera

Zdeněk Šandera

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Týnci nad Sázavou?

Podobné nemovitosti