Pronájem pozemku pro komerční výstavbu, Strašice, 4500 m2

Strašice

7 Kč /za metr čtvereční / měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ provize Rk)

Prověřené firmy v Strašicích

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k pozemku

Reality 11 Vám zprostředkují pronájem plochy pro podnikatelské účely i výstavbu haly.
Nabízíme k pronájmu venkovní, z velké části zpevněnou plochu o velikosti 4.500m² v lukrativní průmyslové a obchodní zóně ve Strašících. Plochu lze rozdělit na dvě menší části dle potřeby nájemce. Je oplocená s velkými vraty. Zavedená elektřina, vlastní studna, po dohodě zprovoznění osvětlení. Vhodné pro obchodní činnost, stavebniny, uskladnění materiálu, kamionů a jiné. Možnost postavení haly pro sklad nebo lehkou výrobu.
Plocha se nachází 10km od dálnice D5 - exit 50 Mýto. Plzeň je vzdálená 30km a Praha 60km. Přístup do areálu po 24 hodin denně a 7 dnů v týdnu. Příjezd pro TIR je bezproblémový. Možnost hlídání kamerovým systémem. Ev. číslo: 23622.

Parametry pozemku

Cena
7 Kč /za metr čtvereční / měsíc
Poznámka k ceně
+ provize Rk
Aktualizováno
5. 3. 2024
Adresa
Strašice
ID
23622
Plocha nemovitosti
4500 m2
Elektřina
400V
Odpad
ČOV pro celý objekt

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 16 lidí

Prodejce

Lucie Pitáková

Lucie Pitáková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu pozemků pro komerční výstavbu v Strašicích (okr. Rokycany)?