Prodej výrobních prostor, Karlovy Vary, Chebská 280, 1967 m2

Chebská 280, Karlovy Vary, Dvory

220 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 1 048 455 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Karlových Varech

Informace k nemovitosti

Nyní máte příležitost stát se vlastníkem prestižního komerčního areálu, který kombinuje špičkovou německou technologii od světové společnosti Christ wash systems s.r.o. s nejmodernějším restauračním vybavením od Gastroklimatech. Tento areál nejen přináší inovativní přístup k podnikání, ale také nabízí nevyčerpatelný potenciál pro růst a zisk.
Co na Vás čeká:
• Exkluzivní design a technologie
Každý detail tohoto areálu je promyšlen s ohledem na luxus, efektivitu a kvalitu. Moderní technologie, které zajišťují nejvyšší kvalitu služeb, jsou zakomponovány do špičkového designu.
• Unikátní prostor pro podnikání
Komerční areál disponuje 3 venkovními samoobslužnými myčkami, 6 vysavači, vnitřními ručními myčkami pro VIP hosty, 2 automatickými mycími linkami a mnohým dalším. S 57 parkovacími místy a 102 místy k sezení v elegantních bistrech nabízí tento areál mnoho možností pro různé druhy podnikání.
• Záruka kvality
Všechny technologie jsou nové, nepoužité a stále pod zárukou. Důvěřujte v německou preciznost a bezproblémový chod vybavení.
• Investiční příležitost
Tento areál nenabízí pouze prostor k podnikání, ale také jedinečnou investiční příležitost. S obrovským potenciálem pro růst a stabilním ziskem se jedná o vícegenerační investici, která se vyplatí.
Pro bližší informace a osobní prohlídku nás neváhejte kontaktovat! Buďte prvním, kdo využije této unikátní šance a stane se majitelem tohoto exkluzivního komerčního areálu!

Parametry nemovitosti

Cena
220 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 11. 2023
Adresa
Chebská 280, Karlovy Vary, Dvory
ID
294-NP00823
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
1967 m2
Patro
1. z 2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
1967 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové, Jiné
Komunikace
Asfaltová, Dlážděná
Telekomunikace
Telefon, Internet
Doprava
Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Místní zdroj, Dálkový vodovod
Bezbarierový přístup
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RE/MAX Glorion

RE/MAX Glorion

Krymská 1056/5, Karlovy Vary

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Alexandr Mizjuk

Alexandr Mizjuk

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje výrobních prostor v Karlových Varech?

Podobné nemovitosti