Pronájem obchodního prostoru, Brno - Brněnské Ivanovice, Kaštanová, 319 m2

Kaštanová, Brno, Brněnské Ivanovice

Cena na vyžádání /za metr čtvereční / rok Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(info v RK, + marketingový poplatek 106 Kč/m2/měsíc + DPH, + zálohy na přímo měřenou spotřebu elektřiny, plynu a vody (cca 2000 Kč/měsíc), cena k jednání)

Prověřené firmy v Brně

Informace k nemovitosti

Bez provize RK nabízíme k pronájmu moderní dvoupatrový showroom v Centru bydlení a designu Kaštanová.

Prostory jsou vybavené klimatizací, mají celkovou rozlohu 319,7 m2 a dělí se na vstupní část v přízemí a hlavní showroom v patře. Je ideální pro koncepty spojené s bydlením, ať už zaměřené na interiér nebo exteriér.

K prostorám lze pronajmout ještě další místnost o ploše 45,6 m2 ve 2.NP. Místnost je vybavena klimatizací, lze ji využít i jako samostatnou kancelář.

Centrum bydlení a designu je koncipované jako místo, kam si zákazníci přijdou cíleně vybrat vybavení domácnosti či celého domu tak, aby mohli vše vyřešit na jednom místě. Nabídka vybraná dle tohoto klíče vytváří synergický efekt pro všechny nájemce, ať už se zabývají produkty spojenými s hrubou stavbou, interiérovým vybavením či odborným poradenstvím.

Centrum je v blízkosti sjezdu z dálnice D1 a D2, nachází se pár minut chůze od zastávky hromadné dopravy a je zde dostatek parkovacích míst pro klienty.

Součástí centra je i moderní kavárna, která nabízí také reprezentativní školící a jednací místnosti pro setkání s klienty.

Volné dohodou.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání
Poznámka k ceně
info v RK, + marketingový poplatek 106 Kč/m2/měsíc + DPH, + zálohy na přímo měřenou spotřebu elektřiny, plynu a vody (cca 2000 Kč/měsíc), cena k jednání
Aktualizováno
15. 2. 2024
Adresa
Kaštanová, Brno, Brněnské Ivanovice
ID
00473
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
319 m2
Patro
2. z 3
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Telekomunikace
Telefon, Internet, Ostatní
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Ing. Kristýna Ronková

Ing. Kristýna Ronková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu obchodních prostor v Brně?

Podobné nemovitosti