Myjem banner

Prodej rodinného domu, Vlastiboř, 233 m2

Vlastiboř

6 750 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 32 169 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Vlastiboři

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

V přímém zastoupení nabízíme k prodeji rodinný dům s garáží a velkým pozemkem v obci Vlastiboř. Tato lokalita patří k vyhledávaným turistickým oblastem. Dům se nachází v klidném prostředí na okraji obce. Krkonoše na dohled, Skiareál Šachty Vysoké nad Jizerou pouhých 12 km, Bozkovské dolomitové jeskyně 10 km…
Nemovitost je částečně po rekonstrukci, kompletně nové ústřední topení, nový nerez komín izolovaný, nová plastová okna, nový bojler, část podlah, rozvod elektroinstalace.
V přízemí se nachází vstupní chodba, velký obývací pokoj, kuchyň, koupelna a toaleta. Z chodby je vstup do sklepa kde je umístěna akumulační nádrž.
V patře se nachází ložnice a velké množství prostoru na vybudování dalších pokojů.
Přístup k nemovitosti je z místní komunikace. Dům je částečně podsklepený, obvodové zdivo je smíšené, stropy dřevěné, trámové. Střecha sedlová, eternit. Dům je napojen na městskou vodu, odpady svedeny do jímky. Vytápění domu je ústřední, na tuhá paliva, krbová kamna s výměníkem plus akumulační nádrž s topnou patronou.
Dům je vybavený a užívaný k trvalému bydlení a splňuje charakter rodinného domu. Jedná se o velmi klidnou a žádanou lokalitu.
Celkový pozemek je o rozloze 2715 m2.

Parametry domu

Cena
6 750 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
9. 1. 2024
Adresa
Vlastiboř
ID
04918
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
233 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha nemovitosti
2715 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 27 lidí

Prodejce

Petr Přibyl

Petr Přibyl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Vlastiboři (okr. Jablonec nad Nisou)?

Podobné nemovitosti