Prodej pozemku pro bydlení, Chocerady - Vestec, 1977 m2

Chocerady, Vestec

3 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 680 Kč /za měsíc

(včetně provize)

Prověřené firmy v Choceradech

Úklidové služby

Informace k pozemku

Exkluzivní nabídka prodeje pozemku určeného k výstavbě o celkové výměře 1 977 m2 v lokalitě Chocerady - Vestec, okr. Benešov. Pozemek se nachází na jihozápadním okraji obce.

Jedná se o pozemek parc. č. 32/2, který se nachází v zastavěném území, dle Územní plánovací dokumentace se jedná o plochu smíšenou obytnou (venkovskou). Hlavní využití – rodinné domy s možností hospodářského zázemí, zastavěno může být max. 30 % pozemku. Případná nová výstavba by měla svým charakterem odpovídat okolní zástavbě (max. dvě nadzemní podlaží + podkroví). Pro výstavbu v zastavěném území je stanovena minimální velikost stavební parcely 900 m2, což pozemek splňuje.

Přístup na pozemek z veřejné komunikace je zajištěn přes pozemek parc. č. 32/3, přičemž spoluvlastnický podíl na tomto pozemku bude také předmětem prodeje.

V lokalitě je naprostý klid, okolí obce tvoří louky, pole, lesy. Na hranici pozemku je přivedena elektřina, odkanalizování a voda se řeší individuálně.

Veškerá občanská vybavenost je v Choceradech, kde jsou jak školy, tak i obchody, pošta, restaurace a další. Okresní město Benešov je vzdáleno 22 minut autem. Z lokality je také dobrá dopravní dostupnost do Prahy, cesta autem trvá necelých 30 minut (exit 29 dálnice D1 je vzdálen cca 4 km).

Parametry pozemku

Cena
3 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize
Aktualizováno
2. 1. 2024
Adresa
Chocerady, Vestec
ID
00367
Plocha nemovitosti
1977 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Bc. Radek Brila

Bc. Radek Brila

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Choceradech?

Podobné nemovitosti