Prodej kanceláře, Plzeň - Jižní Předměstí, Hálkova, 105 m2

Hálkova, Plzeň, okres plzeň-město, Plzeň 3

2 499 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 11 909 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Plzni

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Pro Západ realitní s.r.o. zakládající člen nezávislé komunity makléřů

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k nemovitosti

Dovolujeme si Vám touto cestou nabídnout atraktivní investiční příležitost. Jedná se konkrétně o atypické suterénní prostory o celkové výměře 105m2, určené ke kompletní rekonstrukci, situované v atraktivním zrekonstruovaném činžovním domě, na adrese Hálkova Plzeň – Jižní předměstí.

S ohledem na svou polohu je prostory vhodné přeměnit na útulnou kancelář, nabízí se však i jiná využití, např. dílny, sklady, ordinace atp. Prostory mají vysoký strop, bylo by zde tedy možné realizovat i druhé vestavěné patro.

Prostory disponují okny směřujícími do ulice Hálkova, okna nejsou příliš veliká, avšak prostory, po jeho budoucí rekonstrukci, dostatečně prosvětlí. Prostory jsou rovněž přístupné z ulice Bendova, odkud je možné zajistit i bezbariérový přístup, neboť je z této ulice možné prostory vnímat jako přízemní.

Nemovitost, kde se nabízené prostory nachází, je součástí zrekonstruovaného architektonicky velmi zajímavého secesní činžovního domu, který je situován v širším centru města Plzně, v atraktivní lokalitě Jižního předměstí, Tato nemovitost je postavená na začátku 20. stol. známým plzeňským architektem Karlem Bublou a zejména vzhled uliční fasády a vnitřní společné prostory domu jsou z architektonického hlediska velmi ceněny.

Dům se nachází ve velice atraktivní části města, která je vzdálená od historického centra 5min chůzí. Lokalita je charakteristická veškerou občanskou vybaveností ( obchody, školka, škola, nemocnice atd.) a perfektní dopravní vybaveností (MHD: 50m od domu zastávka trolejbusu č.15,16,17,18 – Koperníkova +Dobrovského a 250m od domu zastávka tramvaje č. 4 Masarykovo náměstí)

Možnost zprostředkování pronájmu parkovacích stání v blízkosti domu za velmi příznivých podmínek.

V tento okamžik dochází ke kompletnímu vyklizení prostor, v případě zájmu o více informací se neváhejte obrátit na realitní kancelář….

Parametry nemovitosti

Cena
2 499 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
8. 3. 2023
Adresa
Hálkova, Plzeň, okres plzeň-město, Plzeň 3
ID
012N055532
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
105 m2
Typ objektu
Přízemní
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
240 m2
Plocha nebytových prostor
105 m2
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná
Elektřina
400V
Plyn
Plynovod
Telekomunikace
Internet
Voda
Dálkový vodovod
Výtah

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo ERA Estate A. Legal s.r.o.

ERA Estate A. Legal s.r.o.

U Rajské zahrady 1912/3, Praha, Žižkov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Prodejce

Mgr. Daniel Móro

Mgr. Daniel Móro

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje kanceláří v Plzni?

Podobné nemovitosti