Prodej komerční nemovitosti, Rudíkov, 190 m2

Rudíkov

9 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 45 274 Kč /za měsíc

(cena včetně provize RK)

Prověřené firmy v Rudíkově

Informace k nemovitosti

Ve výhradním zastoupení nabízíme k prodeji krásnou prostornou novostavbu (dřevostavbu) rodinného domu o dispozici 5+kk o zastavěné ploše 126m2 a celkové ploše pozemku 481m2 v klidné části obce Rudíkov, v blízkosti měst Třebíč (10km) a Velké Meziříčí (10km). Obec se nachází u hlavní silnice do obou měst (skvělá dostupnost!). Nízkoenergetická budova třídy A byl navržena tak, aby svým majitelům poskytovala maximální komfort bydlení. Dům je dvoupodlažní v jižním svahu, v přední části se zpevněnou plochou pro stání vozidel (2-3 vozidla). V zadní části je zahrada s prostorem pro terasu. Obytnou část v přízemí tvoří velký obývací pokoj s kuchyňským koutem, prosklený do dřevěné terasy a bočního ochozu. V přízemí se dále nachází vstupní hala, samostatná šatna, sociální zařízení (wc, sprcha) a technická místnost s přímým výstupem do zahrady (technické zázemí, kotel, ovládání domu, samostatné wc). Do nadzemního podlaží vede masivní schodiště. V nadzemním podlaží se nachází 4 pokoje se samostatnými vstupy z centrální chodby, a dále koupelna s vanou a samostatné WC. Ze dvou východně situovaných pokojů vedou autonomní vstupy na boční ochoz. Největší pokoj – ložnice má svoji samostatnou šatnu.
Podlahové krytiny: plovoucí masivní dřevěné podlahy a koberec, sanitární prostory, vstupní a technická místnost jsou opatřeny keramickou dlažbou a keramickými obklady. Vytápění podlahovým topením z plynového kondenzačního kotle, rozvody teplé a studené pitné vody připojené na místní vodovod, dále připojení na místní kanalizaci. Zasklení kvalitními izolačními trojskly. Střešní krytina plechová falcovaná. Dřevěná fasáda i boční terasy z vysoce kvalitního a odolného Sibiřského modřínu s olejovou úpravou v kombinaci s fasádními obkladovými deskami. Umístění domu v klidné ulici v centru obce poskytuje majitelům naprostý klid, pěkný výhled a skvělou dostupnost (obecní úřad, základní devítiletá škola, autobusová zastávka, obchod, restaurace).
Obec Rudíkov díky vlastní samosprávě poskytuje naprostý komfort svým občanům. Ideální bydlení pro rodiny či náročné klienty.
Nemovitost lze využít jak k trvalému bydlení tak i ke komerčnímu využítí (sídlo firmy), je zde možný odpočet DPH.

Parametry nemovitosti

Cena
9 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena včetně provize RK
Aktualizováno
13. 3. 2024
Adresa
Rudíkov
ID
143-NP06046
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
190 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
126 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RE/MAX A-City

RE/MAX A-City

Březinova 4690/144, Jihlava

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 22 lidí

Prodejce

David Chaloupka

David Chaloupka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje komerčních nemovitostí v Rudíkově?

Top nabídky

Podobné nemovitosti