Prodej chaty, Chrustenice, 170 m2

Chrustenice

3 149 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 15 007 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Chrustenicích

Podlahy

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízím Vám ke koupi velmi pěknou velikou rekreační chatu 6+1 s terasou a balkonem, velkou cca 170 m2 stojící na pozemku velkém 371 m2 v oblíbené rekreační lokalitě, která leží mezi obcemi Chrustenice a Malé Přílepy. Jedná se velmi klidné, malebné místo a přitom jen pár minut autem od Prahy nebo od Berouna. V Praze Zličín jste za 15 min, v Berouně za 10 min.

Chata je v relativně dobrém technickém stavu a lze ji okamžitě využívat pro rekreaci.

Spodní část chaty je zděná a je zde krytá terasa (16 m2), malý sklad a velká obytná místnost s krbem (31 m2). Vrchní část chaty je zčásti dřevěná a zčásti zděná, nachází se zde hlavní obytná část s balkonem a obytným podkrovím.

Po vstupu do hlavní obytné části chaty stojíme v předsíni, dále vstoupíme do chodby, odkud je vstup do malé kuchyňky s elektrickým sporákem a dřezem (3 m2). Vedle kuchyňky je místnost s WC a umyvadlem (2 m2). Dále z chodby vstoupíme do velké společenské místnosti (24 m2) a dále do ložnice s palandou (10 m2). Také je odtud výstup na balkon (6 m2).

V 1,patře jsou k dispozici 3 samostatné ložnice. Z jedné z nich je velmi pěkný výhled do okolní krajiny.

Okolo chaty je svažitá zahrada. Okapy jsou svedené do nádrže na dešťovou vodu s kohoutem na čerpání a vypouštění.

Do chaty je zavedena elektřina, odpady jsou svedené do septiku. K dispozici je pouze dešťová voda svedená z okapů do nádrže. Zhruba 2 min. autem od pozemku je vodárna, odkud je možno čerpat pitnou vodu.

Příjezdová cesta je široká na auto, ale u chaty je širší místo, které lze využít pro parkovací stání. Návštěvy mohou parkovat cca 150 m od chaty.

V okolí chaty jsou další rekreační chaty a domy a řada majitelů, včetně majitelů sousedního domu, zde žije celoročně.

Jen 2 min. autem od chaty je Caravan camp Valek s venkovním bazénem a travnatou pláží. V sousedních Chrustenicích, vzdálené 3 min. autem, je samoobsluha, kompletní občanská vybavenost je v Loděnicích, které jsou od chaty 5 min. autem.

Okolí je ideální na výlety pěšky nebo na kole. Nedaleko jsou krásné lesy chráněné krajinné oblasti Křivoklátsko nebo také Českého Krasu.

Koupi chaty lze financovat i hypotečním úvěrem nebo úvěrem ze stavebního spoření, kde Vám zajistíme dobrou úrokovou sazbu. Doporučujeme Vám prohlídku, která může být po předchozí dohodě i o víkendu.

Parametry domu

Cena
3 149 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
12. 3. 2024
Adresa
Chrustenice
ID
RM22009
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
170 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
371 m2
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Septik
Topení
Lokální tuhá paliva
Doprava
Dálnice, Silnice, Autobus
Balkon
Terasa
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 28 lidí

Prodejce

Boris Nikolov

Boris Nikolov

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Chrustenicích?

Podobné nemovitosti