Pronájem obchodního prostoru, Opava - Předměstí, Rybářská, 400 m2

Rybářská, Opava, Předměstí

31 600 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prověřené firmy v Opavě

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Hypotéka na míru

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k nemovitosti

Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem komerčního prostoru s celkovou výměrou 400m². Prostor se nachází ve druhém patře oploceného cihlového komerčního objektu. Na patře k dispozici kuchyňka a dvě samostatná WC (muži x ženy). Okna plastová. Budova má dva samostatné uzamykatelné vchody. Objekt se nachází v těsné blízkosti centra s časově nenáročnou dostupností. K dispozici nákladní výtah a parkování pro více automobilů. Výše měsíčního nájmu je 31.600 Kč. Cena k jednání! K nájemnému je třeba připočítat služby (voda, elektřina dle reálné spotřeby, topení 21,- Kč/ m²) a provizi RK, která činí 31.600,- Kč. V případě zájmu jsou v budově i další prostory k pronájmu. Pro domluvení prohlídky mne neváhejte kontaktovat. Ev. číslo: 639658.

Parametry nemovitosti

Cena
31 600 Kč /za měsíc Spočítat hypotéku
Aktualizováno
1. 12. 2023
Adresa
Rybářská, Opava, Předměstí
ID
640272
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
400 m2
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 15 lidí

Prodejce

Ing. Jarmila Špirutová

Ing. Jarmila Špirutová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu obchodních prostor v Opavě?

Podobné nemovitosti