Prodej pozemku pro bydlení, Otrokovice, 4583 m2

Otrokovice

3 200 Kč /za metr čtvereční HYPOTÉKA od 15 Kč /za měsíc

(včetně provize a právního servisu)

Prověřené firmy v Otrokovicích

Informace k pozemku

Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej souboru stavebních pozemků v Otrokovicích.

Jedná se o stavební pozemky s celkovou výměrou 4583 m², které se nachází na okraji města Otrokovice mezi ulicemi Napajedelská a Padělky. Všechny pozemky jsou vedeny v Územním plánu města Otrokovice jako stavební se zaměřením na individuální bytovou zástavbu (dle ÚP lze stavět i zdravotnické zařízení nebo stavby se sociálním zaměřením). Pozemek je vhodný i pro řadovou zástavbu s vybudováním ulice pro několik řadových domků.

K dispozici budou dostupné IS - voda a elektřina z ul. Padělky a obecní kanalizace z ul. Napajedelská. Napojení dopravní infrastruktury je plánováno z ul. Padělky kolem dětského hřiště.

Pozemky jsou vhodné pro menší developerský projekt rezidenčního bydlení nebo investiční výstavbu komerční nemovitosti (lékařský dům, pečovatelský dům apod.).

Pokud Vás nabídka zaujala, rádi Vám poskytneme bližší informace. Ev. číslo: 639610.

Parametry pozemku

Cena
3 200 Kč /za metr čtvereční Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a právního servisu
Aktualizováno
5. 6. 2022
Adresa
Otrokovice
ID
640224
Plocha nemovitosti
4583 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 25 lidí

Prodejce

Petr Psotka

Petr Psotka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Otrokovicích?

Podobné nemovitosti