Pronájem bytu 2+kk, Praha - Malá Strana, Vlašská, 73 m2

Vlašská, Praha, Malá Strana

39 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(včetně provize, včetně právního servisu)

Prověřené firmy v Praze 1

Stěhovací služby

Informace k bytu

Evidenční číslo / ID zakázky: V3340

● U této nabídky neplatíte provizi realitní kanceláři ●

Máme pro Vás hezkou nabídku k dlouhodobému pronájmu - krásný zařízený dvoupodlažní byt 2+kk o ploše 73m2, který se nachází v přízemí cihlového domu ve Vlašské ulici, Praha 1 - Malá Strana.

Byt o celkové ploše 73 m2 se skládá z dvou podlaží. V dolním podlaží se nachází vestavěná šatna, koupelna s velkým sprchovým koutem a útulná ložnice s pohodlným dvojlůžkem.
V horním podlaží bytu je vchod do obývacího pokoje s rozkládací pohovkou pro dvě osoby, satelitním TV a DVD. Dále je zde plně vybavená kuchyň a komora.

Výborná poloha v srdci Malé Strany kombinuje a dopravní dostupnost s vynikajícími rekreačními možnostmi. Velmi dobrá dostupnost vzhledem ke své poloze v centru města, především tramvajemi a rychlým přiblížením ze stanice metra „A“ Malostranská. V okolí je mnoho kaváren, klubů a restaurací, několik menších obchůdků a večerek, pro větší nákupy je nejblíže nákupní centrum Nový Smíchov. Zároveň jste rychle napojení na systém vnitřního dopravního okruhu Prahy a svižně se dostanete na všechny hlavní trasy. V přilehlých ulicích je zavedený pražský systém parkovacích zón a rezidenti mají nárok na parkovací karty.

Bez provize RK.
Měsíční nájemné: 39.000,- Kč + 2.500,- Kč poplatky.
Domácí mazlíčci jsou vítáni. Byt je volný a připravený k nastěhování ihned. Vřele doporučujeme prohlídku.

Skutečná energetická třída PENB může být vyšší než třída G, kterou jsme povinni uvést v souladu se zákonem z důvodu absence potvrzení.
Pro více informací a sjednání prohlídky kontaktujte prosím realitního makléře.

Parametry bytu

Cena
39 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
14. 3. 2024
Adresa
Vlašská, Praha, Malá Strana
ID
V3340
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
73 m2
Patro
1.
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Makers Reality

Makers Reality

Vinohradská 2133/138, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 12 lidí

Prodejce

Vladislav Maltcev

Vladislav Maltcev

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Praze 1?

Podobné nemovitosti