Pronájem obchodního prostoru, Praha - Žižkov, Štítného, 390 m2 (ID: 1659773)

Štítného, Praha 3, Žižkov

91 980 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ poplatky + 1x kauce (91.980 Kč) + provize RK.)

Prověřené firmy v Praze 3

Stěhovací služby

Informace k nemovitosti

Nabízíme k pronájmu samostatný komerční prostor a kanceláře, vše po kompletní rekonstrukci + obchodní prostory k rekonstrukci, v přízemí činžovního domu, ulice Štítného, Praha 3 - Žižkov. Celková užitná plocha 438m2. Objekt tvoří 2 velké prostory s celkovou plochou 333 m2, k nimž náleží i sociální zařízení. Mají samostatný vchod a jsou i navzájem průchozí. Dále se zde nachází samostatné kanceláře o ploše 57m2 v oddělené dispozici v přízemí hlavní budovy a obchodní prostory tamtéž (stav před rekonstrukcí, kterou provede pronajímatel – je možné přizpůsobit potřebám) o velikosti 48m2.
Možnosti využití: Kanceláře, showroom, vzorková prodejna, obchodní prostory, výukové prostory, nerušící čistá výroba např.: prototypů, laboratoře apod. Prostory jsou stavěné optimálně pro cca. 40 osob. Oddělené kanceláře je možné využít jako zasedací místnosti nebo kanceláře pro vedení společnosti.
V kombinaci s prodejnou je možné využít prostory například jako eshop se sklady, výdejnou a kancelářským zázemím.
K dispozici je parkování pro 2 automobily ve dvoře domu.
Objekt je vybaven kamerovým systémem se záznamem, zabezpečovacím systémem Jablotron, zámky na kód, bezpečnostními dveřmi a mřížemi. Na podlaze je převážně vinyl. V oddělených kancelářích jsou vysoko zátěžové koberce. Dvojitá podlaha v hlavní kanceláři umožňuje posunout/umístit nové zásuvky nebo datové kabely dle potřeby nájemce -kombinace systému Legrand a Lindner. Pro internet je více možností, a to například optickým kabelem Fiber, UPC, Wifi – připravený kabel na střechu, Cetin v jednání. Vše svedené do centrálního switche – rozvod kabelů pod zdvojenou podlahou a wifi AP, v oddělených kancelářích: přívod přes centrální switche do lokálního switche sloužící jako AP s možností vysazení síťových zdířek prakticky u všech zásuvek. V serverovně k dispozici volné pozice v 19" racku. Všechny kabely k jednotlivým zásuvkám vedeny v nadstandardu UTP6. Jde o velmi světlé prostory, což zajišťují mnohé světlovody na stropech, umělé osvětlení prostoru je poté cca v 50% LED osvětlení a v prostoru s kuchyňskou linkou jsou zářivky umožňující posun dle potřeb nájemce. Prostory při rekonstrukci byly zásadně izolovány, nová plynová kotelna, nové rozvody vody, topení a kanalizace. Vzduchotechnika dle propočtů specializovaných projektantů by neměla být potřeba (pokud by se ale potřeba potvrdila v reálném provozu, je připravena projektová dokumentace).
Vynikající dopravní dostupnost - zastávka autobusu cca 50m, tramvajová zastávka Lipanská 300m od domu. V blízkosti kanceláří se také nachází vlakové Hlavní nádraží Praha a stanice metra. Preference nájemní smlouvy na dobu min. 5 let. V nájemném nejsou zahrnuty poplatky za služby, které hradí sám nájemce a které budou konkrétněji upřesněny při jednání o smlouvě. Volné ihned.

Parametry nemovitosti

Cena
91 980 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ poplatky + 1x kauce (91.980 Kč) + provize RK.
Aktualizováno
21. 3. 2024
Adresa
Štítného, Praha 3, Žižkov
ID
8108
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
390 m2
Patro
1. z 3
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Plocha budovy
390 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Ing. Renata Oberdieková

Ing. Renata Oberdieková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu obchodních prostor v Praze 3?

Podobné nemovitosti