Prodej bytu 4+kk, Karlovy Vary, Pražská silnice, 155 m2

Pražská silnice, Karlovy Vary

13 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 64 337 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Karlových Varech

Informace k bytu

Nabízíme bydlení pro velmi náročné v Rezidenci Na Pražské silnici. Exkluzivní byt v posledním patře bytového domu s vlastní terasou, kam si můžete zajít odpočinout ve vlastní vířivce, či prostě obdivovat krásy Karlových Varů, zejména pak vyhlídku Jelení skok, honosný hotel Imperial i lázeňské kolonády.
Klidná lokalita nabízí veškeré občanské vybavení, v pěší vzdálenosti jsou např. základní škola nebo obchod s potravinami. Na vřídelní kolonádu a do historického centra města pak dojdete pěšky pouze za 15 - 20 min. Pokud preferujete procházky v přírodě, máte možnost si zajít do lesa, přístup máte hned za vaším domem.
Tento luxusní byt je výjimečný nejen svou lokalitou a krásnými výhledy, uchvátí vás i svým moderním designem a zařízením. Díky velkým oknům ve všech místnostech zde máte pocit, jako kdybyste se dotýkali slunce. Mnoho denního světla a příjemných slunečních paprsků máte zaručeno. Z dlouhé chodby se zrcadlovou šatní skříní a úložnými prostory pod schcody nejprve vejdete do společenské místnosti, obývacího pokoje s kuchyní. Ideální místo pro rodinné večery. Kuchyně je kompletně zařízená, nabízí mnoho místa pro vaření, je zde také jídelní stůl. V obývacím pokoji máte velkou rohovou pohovku a naproti můžete shlédnout zábavný pořad v televizi. Projdete-li dále chodbou najdete zde dvě ložnice, vhodné pro děti, či jako pokoje pro hosty koupelna se sprchou a toaletou. Poté pokračujte do hlavní přímo královské ložnice s vlastní koupelnou, i tady máte velká střešní okna s elektrickými roletami, tak jako i v jiných místnostech. Z chodby se dostanete po schodech nahoru na terasu, kde je relaxační zóna s vířivkou a lehátky.
K bytu náleží pronájem parkovacího stání v podzemní garáži v domě.
Zaujali jsme Vás?
Domluvte se s námi na prohlídce!

Parametry bytu

Cena
13 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
9. 2. 2024
Adresa
Pražská silnice, Karlovy Vary
ID
294-NP00673
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
155 m2
Patro
8. z 8
Vybaveno
Ano
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
155 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet, Satelit
Doprava
Silnice, MHD
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Terasa
Výtah

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RE/MAX Glorion

RE/MAX Glorion

Krymská 1056/5, Karlovy Vary

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 53 lidí

Prodejce

Alexandr Mizjuk

Alexandr Mizjuk

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk v Karlových Varech?

Podobné nemovitosti