Prodej ubytování, Růžďka, 450 m2

Růžďka

11 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 52 423 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Růžďce

Informace k nemovitosti

Prodej zařízeného útulného penzionu pod vrcholem Dušná. Čtyřpodlažní zděný objekt nabízí ubytování a stravování až pro 28 hostů. Možnost ubytování včetně přistýlek až pro 45 osob. V penzionu je k dispozici zařízená kuchyně, jídelna, společenská nebo školící místnost, tělocvična nebo wellness.
V přízemí objektu je možnost využití tělocvičny o užitné ploše 40 m², dále finská sauna s ochlazovacím bazénem, odpočinková místnost, toalety, sklad a spižírna. V I. NP se dále nachází apartmán pro správce, skladovací a technická místnost. II. NP dominuje společenská místnost s krbem (55 m²), jídelna, zařízená kuchyně, toalety M+Ž a kancelář správce. Z chodby je přístup na prostornou terasu (59 m²). Ve III. NP se nachází 6 pokojů pro ubytované hosty a dva pokoje v podkroví. K penzionu náleží z části rovinatý pozemek o výměře 18.405 m². U penzionu je k dispozici antukový kurt před revitalizací (20 m x 10 m) a venkovní bazén (8 m x 4 m).
Objekt je udržovaný v dobrém stavu, v minulých letech prošel částečnou rekonstrukcí, je napojen na obecní plynovod, elektřina 230V/400V. Voda je ze studen na vlastním pozemku, odpad sveden do ČOV.
Penzion pod Dušnou se nachází na polosamotě na konci obce, je dobře celoročně dostupný po asfaltové komunikaci. Penzion svou kapacitou a umístěním je vhodný pro školy v přírodě, větší rodinné rekreace, svatby, firemní školení či teambuildingy. V okolí se nachází bezpočet turistických cílů pěšky či na kole, nejoblíbenější cíl Přehrada Bystřička je vzdálená cca 8 km. V delší vzdálenosti se nachází Valašské muzeum v přírodě, Pustevny a další turisticky zajímavé cíle.

Parametry nemovitosti

Cena
11 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 1. 2024
Adresa
Růžďka
ID
0301
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
450 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Plocha budovy
308 m2
Plocha nemovitosti
27624 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
ČOV pro celý objekt
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Místní zdroj, Studna
Terasa
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Progresunion s.r.o.

Progresunion s.r.o.

Meziříčská 2868, Rožnov pod Radhoštěm

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 183 lidí

Prodejce

Robert Kára

Robert Kára

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování v Růžďce?

Podobné nemovitosti