Prodej pozemku pro bydlení, Pardubice, 578 m2

Pardubice

3 690 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 17 585 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Pardubicích

Informace k pozemku

Pozemek se nachází v okrajové klidné části obce Doubravice. Výměra je 578 m2. Pozemek je zasíťovaný - elektřina, vodovod, kanalizace. Dobrá přístupová cesta , chodníky, parkovací stání, Územním plánem je určený pro individuální výstavbu rodinného domu předměstského typu - dvě obytná podlaží (přízemí a obytné podkroví). V okolí se realizuje výstavba patrových typových dřevostaveb.
Pozemek se nachází na místě bývalého statku a zahradnictví, v bezprostřední blízkosti přírodní památky U Pohránovského rybníka, který je ideální pro pěší turistiku, cyklistiku nebo vyjížďky na koni. Pouhých 100 m od pozemku najdete nově otevřené Centrum tenisu a plážového volejbalu, dále pak dětské a sportovní hřiště a restauraci. Okolí nabízí mnoho sportovních, relaxačních i rekreačních možností.
Veškerá občanská vybavenost je dostupná v Doubravicích, Ohrazenicích nebo v Pardubicích. Velkou výhodou této lokality je snadná dostupnost centra Pardubic MHD. V sousedních Ohrazenicích najdete školu a školku.

Parametry pozemku

Cena
3 690 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 4. 2024
Adresa
Pardubice
ID
12776
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
578 m2
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Voda
Dálkový vodovod
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 58 lidí

Prodejce

Vladislava Vindušková

Vladislava Vindušková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Pardubicích?

Podobné nemovitosti