Prodej vily, Šluknov, Rumburská, 325 m2

Rumburská, Šluknov

5 300 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 25 258 Kč /za měsíc

(Včetně provize a právního servisu, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prověřené firmy v Šluknově

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

V exkluzivním zastoupení si vám dovoluji nabídnout ke koupi nemovitost s pivnicí a pozemky o celkové rozloze 853m2. Hlavní prostor přízemí: bar se stoly, 1 x místnost s kulečníkovým stolem, 1 x samostatný salonek, 1 x místnost zrcadlová /sloužila jako herna/. V zadní části přízemí jsou toalety a skladové zázemí. Kuchyň zde není.
V prvním patře se v současné době nachází bar, tři samostatné místnosti a sociální zařízení. Před nemovitostí je terasa se zahradou.
Dům je napojen na všechny inženýrské sítě: elektřina, vodovod, kanalizace. Vytápění je řešeno elektrokotlem, ohřev vody bojlerem.
Objekt je strategicky velmi dobře umístěn. V blízkosti je autobusová zastávka, čerpací stanice, obchody a nedaleko je vlakové nádraží. Více informací vám rádi podáme na tel. + 420 739 466 178.

Parametry domu

Cena
5 300 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně provize a právního servisu, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
9. 1. 2024
Adresa
Rumburská, Šluknov
ID
04739
Stavba
Kamenná
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
325 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Rohový
Plocha nemovitosti
528 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 59 lidí

Prodejce

Maja Kucerová

Maja Kucerová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil v Šluknově?

Podobné nemovitosti