Pronájem bytu 1+1, Hrachoviště, 76 m2

Hrachoviště

15 500 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prověřené firmy v Hrachovišti

Informace k bytu

Nabízíme k dlouhodobému pronájmu stylový byt v osobním vlastnictví v levém křídle typicky jihočeského statku. Prostorný byt disponuje vybaveným pokojem (30 m2) s výhledem do ovocného sadu. Součástí je předsíň s chodbou, plně vybavená kuchyň s kuchyňskou linkou a s elektrickým sporákem, spižírna na jídlo s mikrovlnou troubou a lednicí, koupelna s vanou, sprchovým koutem a pračkou, WC s bidetem, spižírna na potraviny a kotelna s kotlem na tuhá paliva s úložným prostorem.

Statek leží 10 km od Třeboně v klidné vesničce Hrachoviště v nádherném prostředí CHKO Třeboňsko uprostřed pastvin, luk, lesů a v blízkosti rybníka, kde je naprosté ticho a klid. Pronajímaný dům prošel mezi roky 2014 - 2017 prakticky kompletní a rozsáhlou rekonstrukcí. V ovocném sadu i na dvoře je možnost pěstování vlastní zeleniny. Dále stodola se stylovým posezením a grilem. Parkovací místo před domem. Autobusová zastávka 200 m od statku. Cyklostezky, sportovní hřiště s prolézačkami a obecní hospůdka v blízkosti statku.

Pronájem je vhodný pro klidné a slušné zájemce bez domácích mazlíčků. Byt je volný k nastěhování od 1.1.2022.

Nájemné činí 15500 Kč + zálohy na elektřinu a vodu 2800 Kč. vratná kauce ve výši měsíčního nájmu.
V ceně nájemného je zahrnuto dřevo na topení (15 m3),vysokorychlostní wifi, svoz odpadu a pojistka domu.

Parametry bytu

Cena
15 500 Kč /za měsíc
Aktualizováno
7. 4. 2024
Adresa
Hrachoviště
ID
53781
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
76 m2
Patro
1.
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo EVROPA realitní kancelář

EVROPA realitní kancelář

Václavské náměstí 806/62, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 26 lidí

Prodejce

Ing. Jakub Kunát

Ing. Jakub Kunát

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 1+1 v Hrachovišti?

Podobné nemovitosti