Prodej výrobních prostor, Opava, Rybářská, 7600 m2

Rybářská, Opava

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prověřené firmy v Opavě

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Hypotéka na míru

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k nemovitosti

V exkluzivním zastoupení majitele Vám nabízíme ke koupi komerční areál na ul. Rybářská, nedaleko centra města Opavy. Areál je tvořen souhrnem několika budov určených pro výrobu a skladování, s dostatečným zázemím pro zaměstnance /vč. šaten/ a kancelářských prostor. Nemovitosti disponují několika vstupy, nákladními výtahy, parkovacím dvorem a vrátnicí. Celková výměra pozemků vč. zastavěných ploch je 4.709 m2, celková výměra komerčních prostor je cca 7.600 m2. Nemovitost má velmi lukrativní umístění, nachází se nedaleko centra města a je možno ji využít pro výrobu, skladování , kancelářskou činnost, nebo kombinovat možnosti využití dle potřeby. Investiční příležitost. Do konce března 2024 nabízíme prostřednictvím našeho partnera úrokové sazby od 5,19 % p.a. Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
22. 2. 2024
Adresa
Rybářská, Opava
ID
122930
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
7600 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Rušná část obce
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Prodejce

Ing. Radka Demčáková

Ing. Radka Demčáková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje výrobních prostor v Opavě?

Podobné nemovitosti