Prodej bytu 4+kk, Karlovy Vary, Raisova, 143 m2

Raisova, Karlovy Vary

1 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 0 Kč /za měsíc

(na dotaz v kanceláři)

Prověřené firmy v Karlových Varech

Informace k bytu

Prodej bytu 4+kk ulice Raisova, Karlovy Vary Hledáte klidné bydlení v Karlových Varech? Nedaří se Vám nic sehnat podle Vašich představ? Možná právě pro vás budou určené následující řádky. Představuji vám pěkný mezonetový byt 4+kk s terasou o obytné ploše 113 m2 a užitné ploše 143 m2 v historickém domě v atraktivní lokalitě lázeňského města Na Vyhlídce Karlovy Vary v ulici Raisova.
Mezonet je umístěn ve 4.patře s výtahem. V 1. podlaží mezonetu se nachází vstupní chodba propojena s obytným prostorem s kuchyňským koutem a prostornou jídelnou, dva pokoje, koupena s vanou, WC a bidet. Interiérovým schodištěm vstoupíte do 2. podlaží, kde se nachází ložnice s prostornou šatnou, koupelnou se sprchovým koutem, WC a bonusem - vstupem na střešní terasu. Pro komfort v teplých měsících je ložnice vybavena klimatizační jednotkou. Vytápění a ohřev vody je zajištěn plynovým kotlem.
K bytu patří velký prostorný sklep a parkovací místo za domem. Byt se prodává zařízený.
Lokalizace domu dokonale splňuje nároky pro aktivní život v lázeňském centru města.
Místo, který si volíme pro domov, by mělo mít jedinečnost, kvalitu. Domov s duší vám všechny tyto atributy přináší. Budete to právě vy, který se stane majitelem tohoto útulného domova v samém srdci lázeňského města s dostupností vybavenosti a služeb v okolí domu? Pokud hledáte bydlení v domě s duší a historií, je tato nabídka jako stvořená pro Vás.
Zvu vás tímto na prohlídku, kde vám ráda zodpovím veškeré vaše otázky. Na viděnou.

Parametry bytu

Cena
1 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
na dotaz v kanceláři
Aktualizováno
11. 4. 2023
Adresa
Raisova, Karlovy Vary
ID
N00022
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
143 m2
Patro
5. z 6
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
143 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Sklep
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 61 lidí

Prodejce

Dagmar Jánská

Dagmar Jánská

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk v Karlových Varech?

Podobné nemovitosti