Prodej ubytování, Březová, Staromlýnská, 18011 m2

Staromlýnská, Březová

36 250 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 172 757 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Březové

Informace k nemovitosti

Investiční příležitost!!!
Představuji Vám v obci Březová u Karlových Varů k prodeji soubor staveb a pozemků o celkové výměře 18.011 m2, které tvoří historická budova, střelnice a původní mlýn z přelomu 18. a 19. století, kdy hlavní budova byla postavena v letech 1898 a dokládá kvalitní úroveň řemeslného provedení stavby. Před jejím hlavním průčelím je osazen dřevěný kříž s Kristem. Jihozápadně od hlavního objektu je hrázděná budova špýcharu. Mezi hlavní budovou a špýcharem je dřevěná brána. V severní části jsou zděné budovy stavebně mladší a nejsou památkově chráněny, stejně jako altánek na severu areálu. Na ně navazuje hotel a volné pozemky pro stavby and #34;rekreace and #34;, bungalovy pro přechodné ubytování, plochy pro stání obytných aut a další plochy pro stany v campingu + potřebná kapacita parkování.

Jsme přesvědčeni, že nabídka odpovídá filosofii Open air, open mind, tj. fyzické a duševní zdraví, které poskytují lázeňská města a jejich minerální prameny (čistá, zdravá voda a léčivými účinky od r. 1348) a síť památek UNESCO odpovídá potřebě sítě HUMAN (nebo jiné sítě pro zajištění cestovatelského pohodlí). Lidé hledají na všech svých cestách stejně vysokou kvalitu ubytování, servis a bezpečí.

Níže uvedená města byla v červenci 2021 definitivně přijata do UNESCO a zapsány do seznamu UNESCO. Všechna tato města spojuje princip existence léčivých pramenů a unikátní lázeňské architektury kolonád, budov lázní a hotelů.
Z lokality je přímá cesta:
- 5 km pro shuttlebus do SPA centra Karlových Varů
- 47km autem či shuttlebus do centra SPA Mariánských lázní
- 46km autem či Shuttlebusem do centra Františkových lázní
- lokalita, tedy může obsloužit 3 místa UNESCO !

Všechna tato unikátní místa jsou chráněna před vjezdem motorových vozidel a musí být napojena na systém zázemí v ubytování se zajištěnou dopravou do těchto SPA center.
Těším se na Vás při prohlídce na viděnou.

Parametry nemovitosti

Cena
36 250 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
18. 1. 2024
Adresa
Staromlýnská, Březová
ID
N00010
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
18011 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
18011 m2
Plocha nemovitosti
18011 m2
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Místní zdroj
Garáž
Terasa
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 17 lidí

Prodejce

Martin Lojda

Martin Lojda

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování v Březové (okr. Karlovy Vary)?

Podobné nemovitosti