Co budete zaručeně potřebovat první noc ve společném novém bytě?

Tak je to konečně tady. Rozhodli jste se bydlet spolu, našli jste hezký byt či dům a už se stěhujete. Dokážete si představit, jaké bude soužití v novém domově? Určitě parádní, a tak by si zasloužilo tuto novou etapu vašeho života pořádně oslavit. První noc by měla být nezapomenutelná.

Aby byla nezapomenutelná, musíte něco udělat jinak než obvykle, třeba si trochu oživit stereotypní sex. Na první noc ve společném novém bytě tedy určitě budete potřebovat erotické hračky pro dospělé.

Kdy jindy, když ne teď?

Přece nechcete do nekonečna zažívat nudné milování, jehož jediným vzrušením je erotické prádlo, které si občas partnerka oblékne. Na erotických hračkách není nic špatného a neexistuje jediný důvod, proč byste si je neměli pořídit také vy. Dnes je to navíc super jednoduché. Nemusíte celí červení navštěvovat sexshop a bát se, jestli vás někdo neuvidí vstupovat dovnitř. Prostě se doma posadíte k počítači, zamíříte do e-shopu a v klidu si vyberete. Jste-li začátečníci, nezapomeňte si přečíst recenze a zkušenosti zákazníků, ať víte, co od které pomůcky očekávat. Skvělou volbou pro nezapomenutelnou noc budou například španělské mouchy, které vás nabudí, a vakuová pumpa, s níž si užijete oba.

Vibrátor je jenom začátek

Většinu populace napadne jako první erotická pomůcka vibrátor. Ta sice patří k těm nejoblíbenějším, pokud s hračkami pro dospělé teprve začínáte, ale rozhodně není nejzajímavější. V nabídkách e-shopů toho najdete daleko více. Spousta hraček jde dnes ovládat i přes telefon, takže si můžete užívat na dálku – třeba dráždit partnerku, která zrovna ve vedlejší místnosti utírá prach. Venušiny kuličky nebo vibrační vajíčko vám umožní užít si trochu slasti i mimo domov, aniž by si toho někdo všiml.

Odstartujte první nocí v novém bytě také nové období vašeho sexuálního života. Vztahu to jenom prospěje.

Komentáře

Komentáře