Co vše by měl splňovat dílenský nábytek?

Uvažujete o vybavení dílny či garáže, případně profesionálního provozu? Ať už jste se ocitli v jakékoli situaci, rychle zapomeňte na staré stoly, židle a skříně! Především dřevěný nábytek už dávno není schopen splňovat veškeré požadavky na funkčnost, vzhled a v neposlední řadě bezpečnost. Z těchto důvodů se vyplatí zvolit moderní dílenský nábytek, který veškeré parametry splní do puntíku. My se v následujících řádcích podíváme na to, podle čeho byste měli do vaší dílny vybírat skříně a stoly.

zdroj: nabytek-polak.cz

Kvalitní bytelná skříň jako základ

U skříně v dílně je velmi důležité především to, aby byla maximálně pevná, ale přitom lehká. Optimální volbou jsou kovové modely, jež oba dva tyto parametry splňují. Velkou výhodou takovýchto profi skříní je i variabilita jejich interiéru. Bez problémů si lze většinou poličky přeházet dle potřeby tak, jak to potřebujete. Kovový dílenský nábytek navíc splňuje normy vztahující se k bezpečnosti práce a k nehořlavosti.

Ponk musí ustát i náročnější činnosti

Kde vykonáváte nejvíce pracovních aktivit? Samozřejmě u stolu. Dílenský ponk musí být maximálně pevný, čímž dosáhnete nákupem modelu z kovu a dřeva. Myslete u něj na co nejpevnější pracovní desku a přítomnost několika zásuvek i polic. Výborné jsou i podvěsné kontejnery. Na trhu se nachází i stoly vyznačující se přítomností praktických koleček. Barevně lze stůl ladit dle vaší potřeby, aby dokonale korespondoval s charakterem dílny.

Nezapomeňte na funkční doplňky

Moderní dílenské pracovní stoly si zaslouží také elegantní a funkční doplňky. Výbornou volbou jsou různá ramena ukotvitelná na stěnu nad stůl. Stejně tak je vhodné zapřemýšlet i o organizérech, které mohou bez problémů pomoct uchytit nejrůznější nářadí. Výborné jsou i menší plastové boxy, do nichž přehledně dáte šroubky a jiný spojovací materiál.

Ať už do dílny potřebujete jakoukoli výbavu, podívejte se do pestré nabídky společnosti POLAK CZ s.r.o.

Komentáře

Komentáře