Zahradní domky a domečky pro dokonalý design zahrady

K pěknému rodinnému obydlí patří zahrada, kde relaxujeme a užíváme si hezké počasí. Po náročném okopávání a pletí záhonů, stříhání stromků a sekání trávy prahneme po krátkém odpočinku ve stínu. K tomu skvěle poslouží zahradní domky, které nejsou určeny jen k úschově nářadí.

zdroj: domky-herold.cz

Vyberte si produkt na míru

Někomu postačí menší produkt, kde si uloží jen pracovní pomůcky, jiný touží po větším, kde bude relaxovat s rodinou. Dokonce existují i zahradní domky pro děti. Právě v nich najdou útočiště před deštěm a žhavým sluncem a zaplní ho oblíbenými hračkami. Jako mávnutím kouzelného proutku je na světě království pro nejmenší. Dřevěné zahradní domky lze využít i jako prodejní stánky. Nabídka je skutečně pestrá.

Pokud se rozhodnete pro dřevěné produkty Herold a Palmako, očekávejte vysokou kvalitu dřeva, stabilní konstrukci a dlouhou životnost. Určitě potěší i to, že je složíte vlastníma rukama. Pro chvíle relaxace se hodí zahradní domek větších rozměrů s prosklenými okny a dveřmi, do kterého stačí umístit nábytek a dekorace. Už vás nepřekvapí letní dešťové přeháňky ani ostré sluníčko. K dispozici jsou i mříže do oken a dveří, to vše pro lepší bezpečnost. Rádi byste jednoduché a přitom stylové posezení pro rodinné návštěvy? Jistě ohromí model partytube, jenž zkrášlí každičkou zahradu.

Kvalita na prvním místě

Pro dřevěné zahradní domky Herold je typická dlouhá životnost a moderní design. Na internetové stránce www.domky-herold.cz si prohlédnete nespočet kousků ze dřeva, jež poslouží pro nejrůznější účely. Altány, pergoly, nářaďové, dětské a zahradní domky využijete především v teplých dnech roku. Okouzlete své přátele posezením v příjemném objektu a nebojte se rozmarů počasí. Pořiďte dětem na zahradě království, kde budou naplno prožívat nejkrásnější chvíle roku se svými nejmilejšími hračkami i kamarády.

Komentáře

Komentáře