Prodej chaty, Kunštát - Sychotín, 78 m2

Kunštát, okres blansko, Sychotín

2 300 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 10 961 Kč /za měsíc

(+provize rk)

Prověřené firmy v Kunštátu

Informace k domu

Chata Sychotín Kunštát 3+1 s okrasnou zahradou 1345m2, elektřinou, rozvody vody v kuchyni , koupelny a wc na dešťovou vodu s rezervoáru. Chata nabízí relax v klidné lokalitě vedle Kunštátu v krásném lesnatém prostředí s výhledem do okolí. Na okrasné zahradě s udržovanými kosodřevinami a ovocnými stromy je malý betonový bazének pro děti, venkovní krb , ohniště+ 2 dřevníky . Příjezd po lesní cestě přímo k chatě.
V přízemí chaty je francouzské okno s posezením, hernou a technickou místností a splachovací wc. V 1.patře je obývací pokoj s terasou a výhledem do okolí, vybavenou kuchyňkou, koupelnou se sprchovým koutem a chemickým wc. V 1.patře jsou 2 malé ložnice.
Vhodné pro rodinno rekreaci. 3D prohlídka: https://my.matterport.com/show/?m=G4y9evhrvRm
prohlídka 26.5. ve 12.30 volejte o prohlídku

Parametry domu

Cena
2 300 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
+provize rk
Aktualizováno
29. 5. 2024
Adresa
Kunštát, okres blansko, Sychotín
ID
006272
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
78 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
39 m2
Podlahová plocha
78 m2
Plocha nemovitosti
39 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Balkon
Terasa
Výtah

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 12 lidí

Prodejce

Dana Kovaříková

Dana Kovaříková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Kunštátu?

Podobné nemovitosti