Prodej rodinného domu, Brno, 150 m2

Brno

13 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 66 672 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Brně

Informace k domu

Chcete bydlet v atraktivní a oblíbené lokalitě a přesto mít centrum Brna na dosah?
Toužíte si po náročném dni odpočinout na vlastní malebné zahradě?
Hledáte ideální místo pro kombinaci podnikání a bydlení?

Pak je tato nemovitost s obrovským potenciálem připravena přímo pro Vás. Jedná se o původní třípodlažní dům určený k celkové rekonstrukci, takže si zde můžete vše vybudovat podle svých představ. Nachází se v městské části Komín na ulici Branka. Nabízí možnost vícegeneračního bydlení, možnost skloubení podnikání, bydlení a relaxace v jednom či případné využití samostatných bytových jednotek.

V 1. NP se aktuálně nachází technické místnosti. Tento prostor vybízí k možnosti přestavby na garáž, dílnu či využít jako komerční prostory.
Ve 2. NP je bytová jednotka o dispozici 2+1. Z tohoto podlaží je vstup na dvorek a dále zahradu.
Ve 3. NP naleznete další byt o dispozici 2+1 s balkonem orientovaným do zahrady.
Ve 4. NP je půda, kterou lze využít např. pro půdní vestavbu a vytvoření tak dalšího obytného prostoru či bytové jednotky.

K domu náleží již zmíněná krásná prosluněná kaskádovitá zahrada o výměře více než 420 m2, ze které se budete kochat úchvatným výhledem na okolní lesy. Na pozemek je možný příjezd z druhé strany také po obecní komunikaci, což je nesporným benefitem. Pro relaxaci a odpočinek vám poslouží také dvorek, kde si můžete udělat venkovní posezení a využít jej pro grilování a letní zábavu. Pro úschovu věcí můžete využít sklep, kůlny a další úložné prostory.

Komín vyniká skvělou dostupností města Brna a veškerou občanskou vybaveností včetně obchodů, supermarketů, restaurací, ordinací lékařů, MŠ, ZŠ a gymnázia.
Okolí vybízí k velkému množství výletů. Co by kamenem dohodil se nachází Brněnská přehrada, hrad Veveří, ZOO nebo také obora Holedná s rozhlednou. K procházkách láká okolí řeky Svratky, Údolí oddechu nebo Medlánecké kopce.

Zastávka MHD se nachází 70 metrů od domu. Parkování je možné před domem na obecním pozemku.

Rádi Vám pomůžeme také s financováním a zajistíme nejvýhodnější úrokovou sazbu na trhu.

Neváhejte a sjednejte si osobní prohlídku. Rád Vás nemovitostí provedu a sdělím více informací.
Už teď se na Vás těším, Váš makléř Tomáš Pohlodek.

Parametry domu

Cena
13 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 5. 2024
Adresa
Brno
ID
12332
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
150 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
551 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Tomáš Pohlodek

Tomáš Pohlodek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Brně?

Podobné nemovitosti