Prodej rodinného domu, Skalice u České Lípy, 255 m2

Skalice u České Lípy

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Včetně právního servisu, advokátní úschovy a provize realitní kanceláře.)

Prověřené firmy v Skalici u České Lípy

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme Vám ke koupi velice zajímavý a nevšední rodinný dům s krásnou zahradou a bazénem ve Skalici u České Lípy v Libereckém kraji. Skalice se nachází mezi Novým Borem a Českou Lípou přibližně 90 km severně od Prahy. Obec leží v údolí pod Skalickým vrchem a Chotovickým vrchem podél potoků Šporka a Okrouhlický.

Samotné místo je vhodné pro zájemce hledající klidné bydlení či místo pro rekreaci s již hotovou zahradou, která nabídne klid a pohodu v soukromí, dostatek zeleně a komfort vyhřívaného a zastřešeného bazénu. Tento dům má své jedinečné kouzlo, pozitivní energii a duši. Je dokonalým spojením pohodlí a elegance, ideální pro ty, kteří hledají kvalitní bydlení v příjemném prostředí.

Dům byl primárně koncipován pro trvalé bydlení, mohl by však případně být využíván i k rekreačním účelům. Nachází se na klidném místě v jižní části Skalice pod Skalickým vrchem asi 7 km od Č. Lípy i N. Boru. Cesta z Prahy sem potrvá asi hodinu a 20 minut.

Jedná se o dvoupodlažní částečně podsklepený rodinný dům členitého půdorysu, který byl postaven v roce 1996. V udržované zahradě je zastřešený bazén navazující na terasu u domu. Celá tato část vytváří příjemný prostor pro relaxaci i zábavu s dostatkem soukromí.
Architektonicky velice zajímavý dům s cihlovým obkladem je ideální pro rodiny hledající klidný domov. Nemovitost nabízí velkorysý obývací a jídelní prostor, vhodně umístěnou kuchyň s okny a vstupem na terasu, 3 ložnice, 2 koupelny, velká okna pro dostatek denního světla, komfortní terasu vhodnou pro odpočinek i zábavu, 2 garáže a technické zázemí v suterénu domu. Dům je obklopen nádhernou zahradou, která udělá radost jak dospělým tak i dětem, jelikož vytváří prostor pro relaxaci, rozjímání i hry. Celková výměra pozemku je 1.447 m2.

Půdorysné dispozice domu jsou patrné z přiložených vizualizací a zároveň si můžete celý dům projít prostřednictvím 3D Virtuální prohlídky.

Vytápění je řešeno krbem v obývací části v přízemí, ostatní místnosti jsou vytápěny el. přímotopy. Do budoucna je tedy ke zvážení případná úprava systému vytápění. Ohřev TUV elektřinou.

K dispozici je rovněž venkovní krb, posezení pod zakrytou částí terasy s výhledem do zahrady a k bazénu, prostor pro vinný sklípek, dětský dřevěný domek, prameny s vodou či zeleninové a bylinkové záhonky za domem.

V obci se nachází mateřská škola a základní devítiletá škola, pošta, obecní knihovna, fotbalové a multifunkční hřiště. Najdete zde Sbor dobrovolných hasičů, Sportovní klub, Střelecký klub, Rybářský spolek, Cyklistické sdružení, ale také Oboru daňčí a jelení zvěře.

Pokud hledáte atraktivní a nevšední dům pro bydlení či rekreaci v oblasti Českolipska, pak věřím, že Vás tato nabídka zaujme. Ozvěte se nám a domluvíme se na dalším postupu případně na osobním setkání ve Skalici u České Lípy. Před samotnou prohlídkou nemovitosti je vyžadována informace o připravenosti k úhradě kupní ceny. V případě potřeby zajištění financování nabízíme individuální přístup a možnost získání úvěrových prostředků.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně právního servisu, advokátní úschovy a provize realitní kanceláře.
Aktualizováno
14. 5. 2024
Adresa
Skalice u České Lípy
ID
0224-NP01300
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
237 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
255 m2
Plocha nemovitosti
1447 m2
Třída energetické náročnosti
F - Velmi nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX Living

U Synagogy 2983, Česká Lípa

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Aleš Zemek

Aleš Zemek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Skalici u České Lípy?

Podobné nemovitosti