Prodej chaty, Hlásná Třebaň, 240 m2

Hlásná Třebaň

7 700 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 36 696 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Hlásné Třebani

Podlahy

Úklidové služby

Informace k domu

Romantika kousek od Prahy, v krásném přírodním prostředí s velkorysým pozemkem.

Co zde tedy najdete? Prostorný dům, který je momentálně využíván jako chata, kde právě Vy můžete trávit každou volnou chvilku. Úžasná zahrada je jako stvořená pro děti aby si zde bezstarostně celé dny hrály.

Pokud byste tuto chatu, chtěli předělat na trvalé bydlení, tak je to možné, ale určitě to bude vyžadovat investici a to větší, v závislosti na Vašem životním standartu. Zvláště v horním patře většina pokojů neprošla téměř žádnou rekonstrukcí.
V tuto chvíli dům veden jako rekreační objekt s celoročním užíváním.
Celková plocha domu je více než 200m2 se nachází na pozemku o rozloze více 2300m2 a nabízí klid a soukromí. K dispozici je elektřina, topení zajišťuje kotel na dříví či pevná paliva a velký otevřený krb, voda je z vrtané studny a je zde septik.
Dům pochází z roku 1951 a má dvě nadzemní podlaží a jedno podzemní podlaží
- V prvním patře se nachází prostorný obývací pokoj s krbem, zrekonstruovaná koupelna, samostatná kuchyně, další velký pokoj a pracovna.
- V druhém patře jsou 4 samostatné pokoje, koupelna se sprchovým koutem a záchodem a prostorný balkon s nádherným výhledem do okolní krajiny.
Pozemek je terasovitě svažitý, děti mohou využít k dobrodružnému přespávání domeček pro děti a je zde i menší domek pro hosty (zhruba 50m2). Zahradu je možné využívat jak k relaxaci, tak k pěstování různých plodin.
Příjezdová cesta vede přímo k pozemku což je velkou výhodou, na druhou stranu pokud hledáte naprostou samotu, tak silnice pod pozemkem sice není hodně frekventovaná, ale může Vás občas rušit.
- Obec Hlásná Třebaň disponuje výbornou dopravní dostupností do Prahy a veškerou potřebnou občanskou vybaveností, jako jsou školy, školky, restaurace a další.
Okolní krajina nabízí naprosto ideální možnosti pro výlety a sportování.
Odkaz na přesnou polohu: https://maps.app.goo.gl/g8j7zvYET5pc8bnE8
Odkaz na video prezentaci: https://youtu.be/khmHvaKWnYc

Parametry domu

Cena
7 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 5. 2024
Adresa
Hlásná Třebaň
ID
2841
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
210 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Podlahová plocha
240 m2
Plocha nemovitosti
2316 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo NRG International Realty s.r.o.

NRG International Realty s.r.o.

Kutnohorská 10/55, Praha - Dolní Měcholupy

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Veronika Michálková

Veronika Michálková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Hlásné Třebani?

Podobné nemovitosti