Prodej chaty, Tišnov, 32 m2

Tišnov

2 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 13 821 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prověřené firmy v Tišnově

Informace k domu

Pokud jste domácí kutil, rádi s rodinou grilujete nebo prostě jen chcete o víkendu relaxovat v přírodě, vydejte se k Tišnovu na prohlídku chaty.

Byla postavena na pozemku o CP 817 m2 v 70. letech, má dřevěnou konstrukci a užitnou plochu 30 m2. Zděné základy vytvářejí prostor sklepa o ploše 16 m2.

Disponuje rozvody studniční vody pomocí čerpadla, průtokovým ohřívačem, je v ní zavedena elektřina a odpad je odveden do vsaku.

Na udržovaném pozemku se nachází retenční nádrž na dešťovou vodu a také vrtaná 45 m hluboká studna s pitnou vodou a s bohatou vydatností.

V návaznosti na územní plán můžete chatu zrekonstruovat i vybudovat novou s 1NP + podkrovím. Maximální zastavěná plocha pozemku může činit maximálně 20% jeho celkové plochy.

Komorní chata u Tišnova je přesně to, čemu je vhodné věnovat na začátku chalupářské sezóny pozornost.

Parametry domu

Cena
2 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
14. 5. 2024
Adresa
Tišnov
ID
02848
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
30 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Polosamota
Podlahová plocha
32 m2
Plocha nemovitosti
817 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Marek Fryčka

Ing. Marek Fryčka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Tišnově?

Podobné nemovitosti