Prodej chaty, Oseček, 37 m2

Oseček

4 290 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 20 445 Kč /za měsíc

(Rezervováno)

Prověřené firmy v Osečku

Úklidové služby

Informace k domu

Omlouváme se, tento objekt je již rezervován pro konkrétního zájemce. Prodáváte-li nemovitost a líbí se Vám způsob mé práce, budu rád, pokud se na mne a můj tým obrátíte.

Vítám Vás na Osečku, v unikátní chatové osadě nedaleko Velkého Oseka - v přímé blízkosti řeky Labe a největšího lužního lesa v Čechách.

Rekreační objekt, který zde máme na prodej, má dispozici 3 + kk s velkou terasou a je postavený na pozemku o celkové ploše 389 m2. Dům je prakticky nový, takže je ihned obyvatelný bez investic a samozřejmě energeticky nenáročný. Okna v obytných místnostech jsou francouzská a celý dům je kvalitně zateplen. Celková vnitřní plocha je 37 m2, je ergonomicky a účelně rozvržená a plynule navazuje celoplošným prosklením na 16 m2 jiho-západně orientované, zastřešené terasy, na které budete zažívat úžasné chvíle klidu a pohody. Výhled z terasy a obývacího pokoje je na velkou louku a les, které nabízejí neskutečné pohledy za každého počasí.

Obývací pokoj je přímo propojen s kuchyňským koutem, kde máte plnohodnotně vybavenou a prostornou kuchyňskou linku včetně myčky nádobí. Ložnice a dětský pokoj jsou vybaveny nábytkem na míru tak, aby byly efektivně využity a poskytovaly dostatek úložného prostoru pro oblečení a další potřebné. V koupelně se našel prostor pro pračku, WC, pisoár, umyvadlo, sprchový kout a soustavu polic.

Dostatek vody je řešen dvěma vlastními studnami, voda má díky úpravně vody kvalitu kojenecké vody. O tepelnou pohodu se stará podlahové elektrické vytápění infratopnou fólií, které je navíc ovládané přes aplikaci v mobilním telefonu, takže si jednotlivé místnosti lze zcela regulovat a ovládat odkudkoliv, stejně jako zapínání bojleru a elektronické zabezpečení domu. Topení je doplněno kamny na dřevo, které nejen že vytopí celý objekt, ale dodají také pocitovou pohodu. Kanalizace je řešena jímkou. Na pozemku máte ještě dílnu a sklad dřeva na topení.


Chatová osada Oseček leží na obou stranách řeky Labe, a celkem je tu asi 130 chat. Základem pro vybudování tohoto fenoménu byla lesní restaurace a převoznický domek ze začátku 20. století. Převoznictví i restaurace jsou dodnes v provozu a celá osada je tak žijící oázou pohody a klidu, a to nejen pro rybáře a majitele lodí, kteří tu mají dokonce i vlastní spolek. Tady čas plyne tak nějak pomaleji a na člověka dýchá příroda a s ní spojený klid. Proto je Oseček tak mimořádný a atraktivní. Přijeďte se přesvědčit na osobní prohlídku.

PS: PENB "G" vyznačen z důvodu přípravy.

Parametry domu

Cena
4 290 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Rezervováno
Aktualizováno
15. 5. 2024
Adresa
Oseček
ID
014N057610
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
37 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
37 m2
Plocha nemovitosti
389 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Michal Pospíšil

Michal Pospíšil

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Osečku?

Top nabídky

Podobné nemovitosti