Prodej rodinného domu, Liptovský Trnovec, Slovensko, 186 m2

Liptovský Trnovec, Slovensko

4 819 425 Kč

(cena v EUR 195 000 €)

Prověřené firmy

Informace k domu

Prodej rekreační chalupy v Liptovském Trnovci

Máte před sebou skvělou příležitost vlastnit rekreační chalupu v malebné vesnici Liptovský Trnovec. Tato nemovitost je postavena z původního venkovského stavení a nabízí útulné prostředí, a také výhodnou polohu v blízkosti různých atrakcí.
Hlavní vlastnosti nemovitosti: rekreační chalupa disponuje 5 pokoji, společenskou místností s krbem, plně vybavenou kuchyní, společnou koupelnou se dvěma toaletami a také dílnou. Nemovitost disponuje také sklepem, který je vhodný např. na přebudování na vinotéku.
Chalupa je obklopena prostornou zahradou s venkovním ohništěm. V rámci zahrady se nachází chatka s 6 postelemi, která poskytuje další možnosti ubytování pro hosty.

Parametry domu

Cena
4 819 425 Kč
Poznámka k ceně
cena v EUR 195 000 €
Aktualizováno
17. 5. 2024
Adresa
Liptovský Trnovec, Slovensko
ID
919191
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
186 m2
Druh objektu
Řadový
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
588 m2
Plocha nemovitosti
1495 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Marek Baroš, Ing.

Marek Baroš, Ing.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů?

Podobné nemovitosti